Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

€roS

foruma uzun zamandır bakamıodm bi açtım : anam süper olmuş dedim. ellerine sağlık ousan süper olmuş forum. :)

Darkgreen

Forum güzel olmuş,yalnız benim üyelik ayarlarım yine gözükmüyor. :)
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

Requiem

ben de finaller ve sömestr derken 1.5 aylık tatilimden dönmüş bulunmaktayım.. fırsat buldukça giricem her zamanki gibi .. bi yere gittiğim yok.. öle bi şey ediyim dedim =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

açık renkler hep beni ürpertiyor , bu siteye girdiğimde üşüyorum bu haliyle yahu :-\
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Şubat 19, 2008, 03:35:26 PM
açık renkler hep beni ürpertiyor , bu siteye girdiğimde üşüyorum bu haliyle yahu :-\
Alışkanlıktan mıdır nedir bana da açık renkler batıyo (!)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

söle siyah olsa güzel olur sitenin eski hali gibi mesela...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

black_ece

zaten ruhum karardı biraz da açık renk denenmeli bence temiz temiz..

mi_numetal_sa

site biraz sıkıcı değilmi ???
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

Sumween

Quote from: mi_numetal_sa on Mart 10, 2008, 02:40:12 PM
site biraz sıkıcı değilmi ???
Öyle düşünmen doğal, aslında kış aylarında kabuğuna çekiliyor millet,iş-güç,sınav,dersane,okul vs...  İstatistiklere de bakarsan görürsün zaten (http://www.lpfanturkey.com/forum/index.php?action=stats) mesela Haziran ayında aynı anda 74 kişi çevrimiçi olmuş düşün... Bu aylarda daha az..

I choose hush...

lp_mike_chester

ewt sumween a bende katılıorum =)

lpbn

evet bn de katılıyorum ki zaten  öyle
snowflake in my hand

lp_mike_chester

haziran ayında bura baya ii olur =) kaynar üye sayısı online ;)

NEVERlandLP

keşke şimdide öyle olsa ahrbi sıkılıyor insan :D ama sınavlar tabii.

Sumween

Abi bi şeyi dile getirmem lazım. Site içersinde çok kanka tarzı muhabbetler oluyo,yani konularla ilgili post atmaktan çok a kişisi yakın arkadaş olduğu b kişisini kovalayıp onun postlarına yorum yapıyor gibi... Yani biri bi şey diyo ardından ''şaziyecim çok alıngansın. şaziyeye alıngan deme hayrullah.ibrahim sen atlama ordan...'' şeklinde uzuyo. Bi kere isimle hitap edilmemesi en uygunu bence. Ben bile bunca zaman sonra hala Requiem,black_ece diyorum postlarımda siz de buna dikkat edin. Neresi batıyo anlamadım diye sorucak olursanız,empati yapın kendinizi yeni bi üyenin yerine koyun gelir eleman iki topic gezer ''ohoo ne lan bu hepsi kanka olmuş'' der sıkılır... Yani belirli kuralları ve seviyeleri aşmayalım diyorum ben. Tabi bu bi uyarı değil, kişisel görüşüm ve talebim uymak isteyen olur olmaz orasını bilemem. Ama her zaman seviyeyi ve cıvımamayı tercih ediyorum ben gerisi size kalmış...

I choose hush...

lp_mike_chester

Quote from: Sumween on Nisan 10, 2008, 09:03:03 PM
Abi bi şeyi dile getirmem lazım. Site içersinde çok kanka tarzı muhabbetler oluyo,yani konularla ilgili post atmaktan çok a kişisi yakın arkadaş olduğu b kişisini kovalayıp onun postlarına yorum yapıyor gibi... Yani biri bi şey diyo ardından ''şaziyecim çok alıngansın. şaziyeye alıngan deme hayrullah.ibrahim sen atlama ordan...'' şeklinde uzuyo. Bi kere isimle hitap edilmemesi en uygunu bence. Ben bile bunca zaman sonra hala Requiem,black_ece diyorum postlarımda siz de buna dikkat edin. Neresi batıyo anlamadım diye sorucak olursanız,empati yapın kendinizi yeni bi üyenin yerine koyun gelir eleman iki topic gezer ''ohoo ne lan bu hepsi kanka olmuş'' der sıkılır... Yani belirli kuralları ve seviyeleri aşmayalım diyorum ben. Tabi bu bi uyarı değil, kişisel görüşüm ve talebim uymak isteyen olur olmaz orasını bilemem. Ama her zaman seviyeyi ve cıvımamayı tercih ediyorum ben gerisi size kalmış...

benim de dikkatim çekti=)