Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Champions League..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 05:27:30 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

daha utanman için bişey yapmadın ama eğer yarın maçı seyretmezsen o zaman utanılacak bişey yapmış olursun yarın ki maç çok önemli lütfen seyret :D

ölü gelin

olur bakarım artıkın yoksa bu utançla yaşayamam :lol:  ben

makinacı

abi ben oturup 3. lig maçlarını izliom galatasarayımızın(ki beşiktaşlıyım) maçını mı izlemicem...siz beni ne sanıonuz yaa?yarın kalbüm GS ile...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

helal olsun sana bjk li söz bende perşembe günü bjk liyim

makinacı

hacı sadece bjk deil...fener kayseri trabzon ve bjkli...abi işin ucunda şampionlar ligine tek takımla katılmak war yaa...

ugur-acikgoz

gerçekten öyle ben fanatik gs olarak dinamo kiev maçında feneri destekledim valla herkesin bu bilinçle bakması lazım avrupa maçlarına

makinacı

aziz yldırım da öle baksaydı şu anda 2 takımla mücadele ederdik...bu kezmanı deividi filan 1 ay önce alamazmıydın

ugur-acikgoz

maç yaklaşıyor heyecean artıyor tüm arkadaşları maç sonu yorum yapmaları için buraya davet ediyorum hadi galatasaray al şu maçı göster millete kral kim

black_ece

Quote from: ölü gelinbi galatasaraylı olarak kendimden utanıyorum  :redface:
süpersin ben bile biliorm alakaya maydonoz biri olarak

muzzy

heyecandan geberecem a.q. maça yarım saat var ewde duramadım yerimde dedim az nette vakit geçiriyim...

haydi aslanım titret avrupayııı....

ugur-acikgoz

vay be berabere kaldık ama olsun diğer maçta böyle bitti biz bu gruptan çıkacaz inşallah

selinkinpark

sonucta yenilmekten iidir ama o kadar iskence cekip gittik sesim kalmadı baırmaktan bi gol görsek ii olcaktı ama dediim gibi yenilmekten iidir..önümüzdeki maclara bakalım((=

makinacı

beyler barca naaptı öle...

ugur-acikgoz

barça klasik dağıttı ortalığı

makinacı

abi gece 2 buçua kadar maç özeti seyrettim...en taş gibi top oynayan barçaydı...pozisyon wermediler