Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Champions League..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 05:27:30 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

way a.q. öyle kalabalık maç seyretmeyeli uzun zaman oldu be inşallah bugün yıkacanız mahalleyi aslanlar çakacak 3 5 tane sizde mahalleyi ayağa kaldırın :) :)

Mr. MeTaLkiSS

Yaww bi arkadaş var onla izleyince maçı çok uurlu oluyo ya herifle bi oturduk türkiye maçında hakan 4 tane attı a k birbirimize de güvenioz bu maçta :D:D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

mondragon nası yersin o ilk golü sen ya allah kahretsin o golü yemeseydi iş bitmişti

selinkinpark

aptal ya off küfürü bastık ztn orda mondiye aq onun ya:S

Mr. MeTaLkiSS

O golü Türkiyede yese anında adı maçı sattıya çıkar yani.. ki haklılar da öle gol yenmez
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

ulan öle golü ben yemem lan

muzzy

ben de dahil mondi yi suçladık ama adam o gün hiç uyuyamamış..nası yediğine kendisi de inanamıyomuş..acı çekiomuş..zaten erciyes maçında da kendisini affettirdi..zaten böyle hatayı en son fatih terim zamanın da yapmıştı..hakkını yemiyelim..o olmazsa olmaz..

Requiem

Gol mol yese de süper adam..

Bayram harçlıkları yine Mondi’den

İki aydır maaşlarını alamayan Florya Metin Oktay Tesisleri personelinin yardımına, yine Mondragon yetişti.

Yardımseverliği ile tanınan Galatasaray kalecisi, maddi yönden zor durumda olan personeline 300’er YTL bayram harçlığı verdi.

Yıllardır bütün Ramazan ve Kurban bayramlarında Florya Metin Oktay Tesisleri personeline harçlık dağıtan Mondragon’un, ülkesi Kolombiya’da sokak çocukları için kurduğu bir yardım derneği de bulunuyor
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ugur-acikgoz

ya mondinin yaptıklarını unutmadık zaten mükemmel kaleci ona da sözümüz yok ama o gol mondiye yakışmadı hadi ligde yese neysede şampiyonlar liginde havlu attık sayılır

Mr. MeTaLkiSS

3. olsak da uefadan devam etsek
Limp Bizkit forever...

ewrimcan

eer galatasarayda mondi olmayaydı idda ediyorum küme düşerdi be! para yok, takım yok, mondi var.  Mondi varsa sorun yok. uefadan dvm eder galata.

işine geleni basan basına basalım

muzzy

Quote from: ewrimcan on Ekim 28, 2006, 08:04:29 PM
eer galatasarayda mondi olmayaydı idda ediyorum küme düşerdi be! para yok, takım yok, mondi var.  Mondi varsa sorun yok. uefadan dvm eder galata.

abartmayalım...kralın ümitin iliçin ardanın...hatta hepsinin ufak ta olsa katkısı her zman vardır...

selinkinpark

bak burda haklı sonucta hepsinin hakkı var gs de :)

muzzy

Galatasarayımıza psv karşısında başarılar diliyorus...hiç bi zman umudu kesmedik kesmices...gruptan çıkacak olan milanı son maçta yenip Uefaya bile gidememesini sağlayıp Uefaya gitiiğimiz ve aldığımız günleri unutmadık...GÜVENİYORUZ..nolursa olsun...

ugur-acikgoz

inşallah muzzy aslanlar eminimki yine tarih yazacak daha öncedende olduğu gibi allahım maçın havasına giriyom yavaş yavaş sen sonumuzu hayır et :) :)