Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lord of the Rings

Başlatan rlopd, Eylül 08, 2006, 05:36:45 PM

Previous topic - Next topic

delilah

bu arada ikinci lotr filminde aragorn savaş sırasında elf askerlere emir verirken alt yazıda merdivenlere yazıyor.. aragorn merdiveen diye bağırıyor.. budil çok benziyor bizimkine dikkatinizi çekerim.. neyse konuya devamm
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

bu filmin 4. çıkacakmış ama elijah wood (frodo)büyüdüğü için çekilememiş diye duymuştum ve çok üzülmüştm çok seviyorum bu filmi

Requiem

Quote from: I_am_free on Temmuz 23, 2007, 08:16:02 PM
bu filmin 4. çıkacakmış ama elijah wood (frodo)büyüdüğü için çekilememiş diye duymuştum ve çok üzülmüştm çok seviyorum bu filmi

Büyüdüğü için derken? Bence hala oynayabilecek yaşta..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

hermione

4.cüsü nasıl olcak ki kitap 3 taneydi zaten. hobbiti mi kastediyolar acaba?
elijah wood ztn küçük bi adam deildi ki, nassı yani büyümüş...

selen

hayal ürünü dediğiniz dünya çapında onaylanmış fantastik kurgu harikasidir.6 kitabınıda okudum.kesinlikle saygı duyulması gereken bir klasik

4.kitabı yok hobbit diye bir kitabi var oda bilbonun yüzüğü buluşunu anlatıyor.

Requiem

Quote from: selen on Temmuz 23, 2007, 10:11:57 PM
hayal ürünü dediğiniz dünya çapında onaylanmış fantastik kurgu harikasidir.6 kitabınıda okudum.kesinlikle saygı duyulması gereken bir klasik

Hayal ürünü değil mi yani sence fantastik kurgu dediğimiz olay?

selen

sadece saygı duyulması gerektiğini söylemek istedim.hayal ürünü diye küçük görülmemesi gerekir.ayrıca o türde yazılmuş kitaplara fantastik kurgu denir

I_am_free

yani hobbit rolü için çok fazla gelişmiş.zaten filmi çeviriken çok küçüktü

Requiem

Quote from: selen on Temmuz 24, 2007, 11:08:53 PM
sadece saygı duyulması gerektiğini söylemek istedim.hayal ürünü diye küçük görülmemesi gerekir.ayrıca o türde yazılmuş kitaplara fantastik kurgu denir

Ben de biliyorum ne dendiğini onlara.. Hayal ürünü olan şeyler asla küçük görülmemesi gereken şeylerdir zaten =) Önceki cümlenden "fantastik kurgu hayal ürünü değildir" diyomuşsun gibi geldi..

Quote from: I_am_free on Temmuz 24, 2007, 11:19:31 PM
yani hobbit rolü için çok fazla gelişmiş.zaten filmi çeviriken çok küçüktü

Lord of the Rings çekimlerine başladığında 21, bitirdiğinde 23 yaşındaydı.. Şuanda da 27 yaşında.. Eğer hakikaten dediğin gibiyse bi kaç makyaj oynamasıyla gayet rahatlıkla oynayabilir bence..

ebru_91

zaten adam hala çocuk gibi zorlanıcağını sanmıyorum :)
cursedprincess

geçerken_ugradım

şu ana kadar izledigim en güzel fantastik macera ;)

ebru_91

dün kardeşimle lotr gecesi yaptık 3 flmide izledk kesintisiz süperdi  :D
cursedprincess

Doqqyjuice

silmarillion (bole yazılıyodu zannedersem) cekilirse gayet harika olur... zira galadriel ve tom bombadil in aslında sauronla nassıl ta**ak gecebilicegini ogreniyosunuz... ha tembel adamlar tabi "komşuda pişende yananda umrumuzda degil biz zaten aşmışız" mantıgıyla hareket ediolar...
Remember remember the nineteenth of November...