Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

nası ya burda normal antenle çekmiyor dream tv burda normal antenle atv yi zor çekiyo dream tv yimi çekecek hah şakacı seni :) :)

b:shRa

konuya dönersek :: bence biras şu yönden bakın ; şimdi grubu Amy ve Ben kurdu bildiğiniz gibi .. E grubu kuranlardan biri ayrılınca da haliyle grup eski yakaladıının aynı başarıyı yakalayamaz .. bkz.Lp'tan mike ayrılırsa (ya da herhangi biri) ne biçim eciş bücüş olr dimi ? bi de bu yönden bakın derim .. ki Lp 6 kişi;Eva 4 ! .. Lp'ta 1/6 oranında kayıp olurken, Eva'da 1/4 .. (eh matematikle aram iyidir :D )
Yani grubu kuranlardan biri ayrıldı ve kız hala yılmadı,albüm yapıyo ve hala yok satıyorsa bu grup başarılıdır kanaatimce ..

black_ece

o albümün satma nedeni hayranlarıdır ya yoksa şarkılar çok iyi diye alan azdır ben the rasmus un yedinci albümü hiç şarkılarını dinlemeden almıştım mesela :D ayrıca konuya bak be lp ile eva yı karşılaştırmışınız ya ne diyim size ben hala ben in eva dan gitmesini kabullenemiyorum

selinkinpark

bencede ben in gitmesi büük bi darbe oldu ama yinede sarkıların coğu kötüde olsa amy grubu ayakta tutmak icin cabalıo aferin lan amy:D(konuya cok pğis dalarım hha:D)

Quote from: black_ece on Ekim 16, 2006, 09:33:12 PM
o albümün satma nedeni hayranlarıdır ya yoksa şarkılar çok iyi diye alan azdır ben the rasmus un yedinci albümü hiç şarkılarını dinlemeden almıştım mesela :D ayrıca konuya bak be lp ile eva yı karşılaştırmışınız ya ne diyim size ben hala ben in eva dan gitmesini kabullenemiyorum

ben de kabullenemedim ..hiç bi grubun solosunu sevmem ben zaten acaip birlikçiyimdir "anca beraber kance beraber!" vs ama kız uğraşıyor ve onun sesi yeter bi kere .. Lp ile kıyasladım ama Lp söz konusu değil;herhangi bi gruptan bi eleman bile giderse nolcağını örnek verdim ve Lp forumunda olduumuza göre en uygun grup o oldu ..

black_ece

çok komik olmuş ama ya lp eva gruptan biri ayrılsa kıyaslaması :D
bu arada ses yetmiyo şarkılara da abanması lazım :D

orası öyle de napalım yani Ben ayrıldıktan sonra daha iyisi yapılamazdı .. her konuda idolüm olan (makyaj hariçç:D ) Amy'yi tebrik ediyorum tekrardan ! ..
ya ne derseniz diyin;tekrar Lp örneği vericem :: Lpnin 6lı albüm satışıyla mike'sız halini bi düşünseniz ?? .. ya da chaz'siz ?? (ki bu sonuncusuna yuhh dediinizi duyabliyorum :D ) ne derece satarlar?? işte,o zaman da şimdi Eva destekçisi olduğum gibi Lp destekçisi ve savunucusu olurdum .. Fanları olmadan hiç bi grup 5 para etmez ..desteğimize ihtiyaçları var her an ..

ugur-acikgoz

ben in ayrılması çok etkilemiş grubu eski havaları yok keske gitmeseydi ben :)

ölü gelin

ısrarla söylüyorum ben olmadan bi hiç bu grup demekki amy o kadar yetenekli bi müzisyen değilmiş

Mr. MeTaLkiSS

seni kim napsın lan o grupta :lol: :wink: :mrgreen:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

yaptıracak  bişiyler bulurlar heralde

shimy

geyik şahane :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

yeşim bahane:D

shimy

selin çık dışarı :D konuyu bozma lan bebe :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

kes lan konu monu bırakmadınız ortada:D
devam..:D