Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

folligue

Quote from: lpfan659 on Nisan 28, 2007, 06:59:31 PM
:) bende seni yasmin :)

illaki bayan vokalli bir metal grubu dinlicek olsam nightwish,arch enemy yada lacuna coil dinlemeyi tercih ederim...evanescence beni sarmıyor çünkü bir rock-metal-alternatif-herneyse- için fazla slow bi grup...bazıları kızabilir ama ben evanescenceyi dinliyor olsam piyano yada akustik gitarla broken dinlemek istemezdim...benm görüşüm bu yönde :)

within temptationda ekle oraya...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

makinacı

ne yalan söyliyim 1 şarkısı dışında dinlemedim within temptation u...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ölü gelin

abi ben bi özet geçecem sakın ola kimse üzerine falan alınmasın :D

bular daha yeni çıktığında hiç kimse bilmiyo diyorum evanescence die bi grup var dinle falan bu ne ya bok gibi falan diye tepki alıyodum sonra ne hikmetse my immortal gibi götten bi şarkı yapınca herkez hayran olmaya başladı eva tr ye üye oldum tiplere bi baktım aslında müzikten bi bok anlamayan sadece karının tipine aşık olan abazalar birden eva fanı olmuş bu adamlar 14 15 yaş grubuna hitap ediyorlar bence benim 10 yaşındaki kız kardeşim bunların hayranı hiç bi etkileyicilikleri de yok  

makinacı

yeşim 10 yaşındamı la:S

(not 14 yaşındayken bende going under şarkısını sewerdim...)

ölü gelin

hayır bi kız kardeşim daha var 10 yaşında :D

bende 17 yaşlarında falan dinledim ama büyüdükçe ne kadar salak bi insan olduğumu anladım yani :D

TheRasmusLJH

amy nin sesi çok güzel.. sesi güzel olmasına rağmen canlılarında bunu pek gösteremiyo.. sesi çok kayıyo o yüzden onu daha çok cd de dinlemeyi tercih ediyorum.. önemli olan canlıdır amy nin de canlı perf. sarmıyo pek..

delilah

ben solitude u ilk defa ortaokulda dinlemiştim ve hala arada bir dinlerim :) tamam tepkinizi anlıyorum ama direk harcamayın grubu gerçekten güzel şarkıları var ama abazalarda  yok değil amy nin tipine hayran olup da grubu seviyorum diye çeverleyen tipler..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

mılete bak ya ıkı dkda harcadılar evayı ...

shimy

sanki bana yılların night wish'i abi böyle aptal imaj merakından başka birşeyi olmayan başka bir grup daha yok ya :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

wape

ya grubun gitaristi John LeCompt gruptan Amy Lee tarafından atıldı. bunun üzerine baterist Rocky Gray de gruptan ayrıldı. bu elemanlar machina denilen grupta devam edeceklermiş. grup dağılıyor heralde. çok yazık oldu ya çok seviyordum grubu çok üzüldüm. Türkiye'ye de geliyolardı gidecektim, artık olmayacak sanırım. bence zirvedeyken bıraktılar ya, sevmeyenler aşağılayanlar vardı ama benim için süperlerdi

shimy

aaa süper :D heralde en son amy de gider gruptan (ya da solo yapar kaçınılmaz son) grubun belini 1 kişi bağlarlarsa olur işte böyle her haltını amy yapıyordu grubun
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

uNReLiEveD

Quote from: wape on Mayıs 06, 2007, 03:54:46 PM
ya grubun gitaristi John LeCompt gruptan Amy Lee tarafından atıldı. bunun üzerine baterist Rocky Gray de gruptan ayrıldı. bu elemanlar machina denilen grupta devam edeceklermiş. grup dağılıyor heralde. çok yazık oldu ya çok seviyordum grubu çok üzüldüm. Türkiye'ye de geliyolardı gidecektim, artık olmayacak sanırım. bence zirvedeyken bıraktılar ya, sevmeyenler aşağılayanlar vardı ama benim için süperlerdi
öyle mi oldu ya...güzelim grup dağıldı.yaf seviyodum o grubu(bi zamanlar :P)

wape

evet olmuş. ya resmi sitede yokta evanescenceturkey de var. elemanlar kendi myspace lerinde duyurmuşlar. yani sallama haber değil. ama grup dağıldı diye bişe yok şu ana kadar.

uNReLiEveD

ama böyle giderse ya grup dağılacak ya da amy solo albüm çıkartacak...

makinacı

britneyle düet bekliorum