Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

rockn_rap

Hastasıyııım onun mavi bakışlarınaaaa :D
PACIFIST SONS

lp_mike_chester

cuval giyse bile yakısır bu kadına  o derecede seviyorum amy lee yi... :)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

linkin07

BU KALP ONUN..
A pLAcE 4 my hEAd

wape

bu topic niye hep böyle gidiyor ya :D

SaTaN_PiST

tamam gidisati deistiriorum :d son albüm fiyasko :D sebep:"Ben" ayrildiktan sonra eski tadi ve sound'u kalmadi.yani bu albümde ben daha saglam melodiler bekliyordum hani bi öncekini gecmek icin ama ne bilim daha soft daha piyasa geldi bu albüm  :-\
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

Rebelrocker_lp

Ya bence Open doorla fallan arasında  dünya kadar fark var :Fallen'ın yeri başka  :D. Fallen'ın şarkılarında inişler çıkışlar şarkıdaki melodiler gitar sound herşey çok güzeldii  :-X Ben gitti grup bitti bence bu albüm biraz basite kaçmış sanki sürekli aynı gitar akorlaRı soundalar falan birbirine benziyooo Ben keşke gitmeseydii. :'(
you'LL soon find we'Re ouT of tiMe But, this tiMe'LL veRy Much Late..

lp_mike_chester

bütün şarkıları güzel bu kadının kötü şarkısı yok ...

InnOCenT_SiNNeR

Ben in gitmesine bn de uzuldum ama yine de Evanescence hala ii bi grup
son albumunden Sweet Sacrifice ve Lithium cok ii parcaları

Linkin_qark

yazık oldu ben moody gidince gerçi o bir ultra pro. gitaristti ama neyse everthing burn de güzel şarkı.Birde bir roportaj dinledim Türkiye konserinden demişki grubumusdaki bir üye gidince performansımıs yarıya indi demiş amy güzel demiş valla birde bu the open door daki en güzel şarkı sweet sacriface tabiki birde lithium

Quote from: linkin07 on Ekim 17, 2007, 01:04:24 PM

BU KALP ONUN..
off one ya  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Quote from: rockn_rap on Ekim 17, 2007, 12:11:24 AM
Hastasıyııım onun mavi bakışlarınaaaa :D
gerçekten amy nin gözleri çok güzel ama gözleri vampir gibi bence o dahada mavi gözükmesi için lens takıor olabilir

Ard arda mesaj atmak yasaktır. Lütfen kuralları okuyun.

ölü gelin

normalde onun gözleri yeşil.
mavi ve gri lens kullanıyo rahatsız karı :D

lp_mike_chester

gözleri güzel bence lens kullanmasına gerekte yok bence....

ebru_91

benm gözlerim yeşil olakta lens kullancam arızalı galiba :D
cursedprincess

lp_mike_chester

arızalı değildir bide bunu deniyim demiştir..... :D

primula

You have all been so wonderful to me, and to all of us. It is absolutely true that this tour would have ended long ago if it weren't for all of the fans. I don't know if you realize how hard it is to successfully tour these days, but many people are being forced to cancel their tours. ve, because of you, are one of the very lucky and fortunate few who have never been in that position. You have come to see us play, most of you multiple times, and some of you have traveled extremely long distances to see the show. The fact that ve are a rock band, over a year after our album's release, finishing out on an arena tour is nothing short of a miracle. There have been thrilling and beautiful times in the past year, and also some painful, hard times. In the end I know it was all for good, and I am completely grateful that everything happened the vay it did. Life throws you all kinds of things you could never expect. Sometimes I find myself looking back at the past few years and laughing at how crazy this whole thing is (how did I get HERE??) and wondering what my life would be like if music hadn't won my heart...well ok, thats almost impossible to imagine. If this band hadn't been formed though- would I be teaching music in a high school? Always wishing I'd broke through, going to concerts on the weekend going, "I could do that!..." I am so blessed. And I am very grateful to all of you for hearing me, for letting me into your lives and for loving music. This last day of tour is of course a happy day, were all excited to see our families and move back into our homes, but it is bittersweet. This is the end of another chapter in our lives, one that ve will never EVER forget. I will love and miss my wonderful crew, who are the absolute BEST, and I wish all of them happiness and good gigs for next year and beyond. And of course, my band, who are some of the most talented people I've ever known. (I'm sure I'll get all sappy and cry on you after the show tonight but just in case you have too much eggnog to remember, I want all four of you to know that I love you. You inspire me to be a better musician and it has been pure pleasure playing with you every night. Will and Troy- I am so excited for the new DND album! It sounds amazing and you deserve great success and respect for your art. Thank you guys for saving me! Tim, I'm gonna miss you so much. Your contribution to the band has been so good on so many levels. I am SO lucky to have found you! And Terry, I think ve may have seen it all through the Open Door. From sunrise epiphanies in Calabasas to purgatory in the ICU, to playing with Iron Maiden at Donnington, to our first grammy nomination together. Congratulations, T. You deserve it.)
Thank you fans who brought us love and presents last week! I freaking LOVE the cupcake cookbook and plan on making some TOMORROW! Ok, I'm done cheesing out now. I love you guys very much and hope ve meet again soon! Thank you for everything.
love,
amy

türkçesi

The Open Door’u kapatış

Hepiniz harikaydınız bence, hatta hepimizce. Bu tamamen doğru, eğer bu tur bütün fanlar için olmasaydı, uzun zaman önce bitmişti.  Bilmiyorum, bu günlerde eğer siz başarılı bir turne yapsanız ne kadar zor olurdu, ama çoğu insan turnelerini iptal etmek zorunda kalıyor. Biz, sizin sayenizde, bu durumda kalmayan az sayıda şanslı ve talihlilerden biriyiz. Bizi çalarken görmeye geldiniz, çoğunuz birçok defa ve bazılarınız uzak mesafelerden şovu görmek için seyahat etti. Bizim bir rock grubu olduğumuz gerçek, albümümüzün yayınlanması, bir yıl sonra arena turunu bitirmek, hiçbir şey mucizeden eksik değil. Geçen yıl heyecanlı ve güzel zamanlar vardı; ayrıca bazı acılı, zor zamanlar da. Sonunda biliyorum her şey iyi içindi ve ben her şeyin bu yolda gerçekleştiği için tamamen minnettarım. Hayat, sizi hiç beklemediğiniz türlü şeylere atar. Bazen kendimi geçmiş yıllara bakarken buluyorum ve tüm bu şeyin nasıl çılgın bir şey olduğuna gülüyorum (ben nasıl buraya geldim ? ) ve müzik kalbimi kazanmasaydı hayatımın ne olacağını merak ediyorum… tamam, hayal etmek neredeyse imkânsız.  Eğer bu grup yine de oluşturulmamış olsaydı- lisede müzik öğretiyor mu olacaktım? Hafta sonu konserlere gittiğimde “Bunu yapabilirdim” şeklinde isteyerek kendimi zorlamıştım, çok huzurluyum. Ve hepinize beni duyduğunuz, hayatınıza girmeme izin verdiğiniz ve müziği sevdiğiniz için minnettarım. Turnenin bu son günü tabi ki mutlu bir gün, ailelerimizi görmek ve evlerimize dönmek için heyecanlıyız ama bu acı-tatlı. Bu hayatımızdaki bir başka bölümün sonu ve asla unutmayacaklarımızdan biri. En mükemmel tayfamı seveceğim ve özleyeceğim ve hepsine gelecek yıl ve sonrası için mutluluk ve iyi işler diliyorum. Ve tabiî ki, grubum, bildiğim en yetenekli birkaç kişi. [eminim bu akşam, gösteriden sonra ağlayacak ve sulu olacağım ama sadece hatırlamak için çok fazla eggnog (yumurtalı içki) içerseniz, dördünüzün de sizi sevdiğimi bilmenizi isterim. Bana daha iyi bir müzisyen olmam için ilham verdiniz ve sizinle her gece çalmak katıksız bir zevkti. Will ve Troy- yeni Dark New Day albümü için çok heyecanlıyım! Kulağa çılgınca geliyor, büyük başarı ve sanatınız için saygı hak ediyorsunuz. Beni kurtardığınız için teşekkürler! Tim, seni çok özleyeceğim. Gruba katkın çok ve ileri düzeydeydi. Seni bulduğum için çok şanslıyım! Ve Terry, sanırım The Open Door sayesinde onu görmüş olabiliriz: Calabasas’ta gündoğumu yortusundan ICU’da arafa, Donningnton’da Iron Maiden ile çalmaya, birlikte ilk grammy adaylığımıza. (buradan tam emin değilim) Kutlarım T, bunu hak ettin. ]
Bize geçen hafta sevgi ve hediyeler getiren fanlarımıza teşekkürler! Cupcake yemek kitabını acayip SEVDİM ve YARIN biraz yapmayı planladım! Şimdilik burada bitiriyorum. Sizi çok seviyorum ve umarım yakında tekrar görüşürüz. Her şey için teşekkürler.
sevgiler,
amy

özlicem bu grubu  :'( :'(

υηƒσяgινєη.

lp_mike_chester

ne oldu ya gruba  ???