Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Green Day

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:56:24 PM

Previous topic - Next topic

Chaz.Glsn.Mike

punk sevmem ama şarkılarını beğenmeye başladım :)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

Heart Attack

Quote from: ölü gelin on Aralık 01, 2007, 02:33:15 PM
Quote from: Doqqyjuice on Ekim 27, 2007, 08:59:42 PM
ben hala derin anlamlar cıkaramıyorum ne sarkılardan ne kliplerden... varsa birisi tam anlayan soylesin artık ya... ne oluyo simdi kocaman amerikan bayragının onunde sosyalist sayılabilicek bi sarkıyı soyluyosun... ki klip darfur katliamıyla ilgili... sonra ulkeden amerikaya goc eden magdurları konusturuyosun... cok tutarsız geliyo bana heealaaa... sen burda kapitalizmin kurucusu amerikayı mı ovuyosun bak adamlar bize sıgınıyolar diye... yoksa yellowcard ı verip senelerce surundurduklerini mi anlatıyosun... darfur katliamına deginiyosun bunları yaparken de... saw 5 in senaryosu bu klibin altyapısıyla hazırlanabilirmis...

ha bu arada greenday i severim... cok ta guzel ayar verirler (the saints are coming) ama nedense heroda bi curcunellik var...
amerikayı falan övdükleri yok kinaye yapıyorlar işte ironi ters piskoloji ne ile adlandırırsan adlandır ama aslında yapmak istedikleri amerikayı övmek değil ...
evet hatta holiday şarkısını dinlerseniz son bölümü tamamen politik
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

linkieboppers

ayrıca working class hero sarkısı da..ki ben bu sarkıyı çok sewiyorum..sudan daki soykırımdaki insanları anlatıyor bu klibe de yansımıs..ama klipte hep bişey dikkatimi çekmiştir klipte arkalarında bir amerikan bayrağı war.. :-\

melisss

bnce en iyi  punk rock grubu :D:D:D:D
        I miss  youu

primula

Holiday, Extraordinary Girl,Boulevard Of Broken Dreams    ::)

υηƒσяgινєη.

mi_numetal_sa

şarkıları çok güsel özellikle american idiot
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

Ash-iie

Green Day bambaşkadır... Holiday, Basket Case ve Boulevard Of Broken Dreams'e bayılırım.Yeni albümlerinide sabırsızlıkla bekliyorum.

S@N£M_LP

bnce baya iiler bn seviyorum şarkılarıda güzel american idiot favorim
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU

The sun goes down
I feel the light betray me

Heart Attack

Quote from: nu_metalist94 on Temmuz 13, 2007, 07:36:04 PM
MTV Müzik Haberleri'nde duyduğuma göre genelde şarkıları ile değil de özel hayatları ile gündeme geliyorlarmış(eskiden).Mesela her konserlerinde Mark ve Billie Joe 5-10 dk falan öpüşüyormuş.Ayrıca gay olmadıklarını sürekli söylüyorlar.Bence bir grup daima müziğiyle ön plana çıkmalıdır.Böyle saçmalıklar olacaksa hiç grup kurmasalardı daha iyiydi.Türkiye'deki birkaç avanak gibi kameralara oynayarak bir yerlere gelebilirlerdi.Punk-Rock türünü böyle kirletmeleri saçma.Hiç tavsiye etmiyorum bu grubu.Peah.
adamın özel hayatından sanane ? Müzik bölümündeki Topicler sevdiğimiz grupların müzikleri hakkında konuşmak için açılıyor özel hayatları hakkında değil . Zaten yazdıkların da senin ne kadar grubu iyi tanıdığını gösteriyor . Gitaristin adı Mike'tır. Mark değil 
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

lpbn

Boulevard Of Broken Dreams güzel ve beyendiğim bir şarkıdır.
snowflake in my hand