Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Good Charlotte

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 07:00:54 PM

Previous topic - Next topic

ezqi

bu grubun The River sarkısına hastayım. ayrıca son klibi igrenç olmus. sarkı güzel ama klip berbat ya. cekcem kulaklarını onların

lp167

I just wanna live.süper bir şarkı.basket maçlarına çıkmadan önce dinlerim acayip gaza gelriim.

Doqqyjuice

i juzt wanna live, lifestyle of the rich and famous, the river, bloody valentine, keep your hands of my girl... mutlaka dinlenmesi lazım... begenilmese bile dinlenmeli! :)
Remember remember the nineteenth of November...

PitchDark182

en sevdigim 2. gruptur  (1. yi herkez biliodur)
ve I just wanna live  diyebilirim.
ChArshI 4EveR

orrk

son albümleri güzel olmuş diger albümlerine göre gayet getkileyici
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

rock 4ever

bence önceki albümleri daha güzeldi ama şimdiki de güzel yani bu arada kuruldukları gn benim doğum günümmüş artık daha da hoşuma gidiyor

InnOCenT_SiNNeR

I don't wanna be love sarkısı guzel ama klibi berbat olmus neyse ii bi grup
tarzının onculerinden diebilirim

lp_mike_chester

lp tokio hotelden sonra dinlediğin 3 grup gözümde...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

DeLibon

küçükken joel ve benjinin babası anneleriyle kavga edip evi terk ettikten sonra joel ve benji bulabildikleri her işi yapmışlardır. kuaförde insanların saçını yıkamaktan garsonluğa kadar her işi yaptılar bir yandan da okulda dalga geçilip eziliyorlardı. evsiz kaldıklarında ise billy'nin yanına yerleşmişlerdi. zar zor bir grup kurdular ve bugünlere geldiler. anneleri her zaman onların yanındaydı babalarından nefret ederek büyüdüler eskiden soyadları combs'du ama babalarına olan nefretlerinden annelerinin kızlık soyadı olan madden'a değiştirdiler. daha sonra da ilk cd'lerinde olan annelerine teşekkür ettikleri bir şarkı yazdılar. bir kaç şarkıları da babaları hakkında. benji babaları gittikten bi kaç yıl sonra babasını arayıp onunla görüşmek istemiştir ama babası yeni bi yaşam kurduğunu ve onları unutmaya çalıştığını söylemiştir...

severek dinlediğim gruplardandır
the river çok güzel I just wanna live de tabiki :D

Linkin_qark

valla abicim bu gruba lafım yok çok güzel söylüorlar ya birde yane adamlar pronun prosu yane artık sözü size bırakıorum

InnOCenT_SiNNeR

I just Wanna live ve Word is Black sarkıları da cok gzel tavsiye ederim

cnsu_lp

bilgilendrmn için teşkkrler DeLibon :) . the river bde predictable şarkılrnı severm..

Heart Attack

Bir aralar Lifestyles of the Rich and Famous'a takmıştım . Ama şuanda pek dinlemiyorum . Fena değiller . Son albümleriyle punk'tan uzaklaşmışlar
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

Ash-iie

Sayılı ilgilendiğim gruplardandır GC, The River'a ve Joel'a bayılırım. ;D

NEVERlandLP

I dont wanna be in love şarkısı çok hoşuma gitmişti ama sözlerini okuyunca daha bi sevdim  ;D