Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

element eighty

Başlatan ölü gelin, Eylül 08, 2006, 07:20:54 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

the bear albümünün tamamına bayılıorum 8) killing me,newton trash falan bayıldıım parçalar kendi berbatcağız sesimle bile söyleyebiliorum yani o derece seviyorum =) newton trash'ta şu kısım bi acaip bkz. :P

I'm only using you for your sex
I'm only using you, you stupid bitch
So stopping giving me a complete      adam nefret edior heralde :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ölü gelin

if you don't like my reputation you can suck my dick
pancake land'i de bi dinle derim 8)

Mr. MeTaLkiSS

La bişi dicem de if you don't like my reputation you can suck my dick çok abarttığınız kadar gğzel bi laf değil ki :D Şöhretimi beğenmiyosan skmiyi yala yani bunu niye bu kadar abartıyonuz anlamadım.. Ne sözler war yani =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

bence çok komik güzel falan değil :D adamın şarkı içinde söylemesi ayrıca bir komik :D dinlemen lazım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 08, 2007, 01:44:49 PM
La bişi dicem de if you don't like my reputation you can suck my dick çok abarttığınız kadar gğzel bi laf değil ki :D Şöhretimi beğenmiyosan skmiyi yala yani bunu niye bu kadar abartıyonuz anlamadım.. Ne sözler war yani =]
çavdar efendi onu kimse anlayamaz :P satır aralarına dikkat lütfen :D
yok ya yeşimin dediği gibi böle bi aşk yapıyo şarkıda ondan sonra birden hırslanıyo yok mabadımı öp olmadı gözüme sok fln :D komiğime gitti :D

shimy

yeni albüm 2008 şubatta geliyormuş dediklerine göre merakla bekliyoruz...

Littleches

Mercuric ile tanıdık sevdik , Element eighty ile daha da sevdik , The Bear ile vay be dedik arşivi hak ettiler [ Bnm arşivime her grup giremez ] arşivledik. 4. bekliyoruz bakalım neler yapıcaklar.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ölü gelin

Element Eighty üyeleri birkaç ay  kişisel ilgi alanlarına yöneldikten sonra sonunda yaptıkları en iyi şeye tekrar dönme kadarı aldılar… gaz şarkılar yazıp fanlarını coşturmak…
En erken 2008 de piyasaya sürülecek olan, bağımsız albümleri The Bear albümü kadar iyi seslendirilen ve onun kadar kolay bulunması sağlanacak, yeni albümün kayıtlarına başlandı.
Element Eighty’nin eski ağır kökenlerine döndüğünden emin olabilirsiniz ama aynı zamanda yeni albümde sizin hayal ettiğiniz melodinin etkisinde de kalacaklar. Element Eighty’i eskisinden daha fazla duymaya ve görmeye hazır olun…

forumundan çevirdik :D

Littleches

Valla böyle bir gruptan mosh müzik çıkmaz diye tahmin ediyorum , ama mosh'a bağlayan birçok parçası var Goddbye'da en güzel örnektir. Umarım bu tarz parçalar yine olur zaten slow parçaları yok denilecek kadar az. Bu yüzden gümbürtülü bişeyler yaparlar.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

naparlarsa kabulümdür ..
cılız bi forumları var ama ben türkçe şöle esaslı bişi açmak istiyorum bunlara=)

ölü gelin

arkandanım o foruma ömrümü bile verebilirim :D

ShapeshifteR

broken promises i biliodum texas cries ı yeni dinledim,yenilerini indiricem, dinediğim iki şarkı da güzel
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

black_ece

goodbye la slackjaw indir

Mr. MeTaLkiSS

Goodbye korkunç be neresi güzel =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

naaptın çavdar ya yuh en güzel şarkısını yerle bir ettin :D