Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çilekeş

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:37:56 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

paşam 6martta çilekeş konserine kız ark.la gidicem. nie kötü ki? daha önce bişi olmamıştı ana. gerçi bi kere ağlamıştı omzumda, sonra bi kere başka kıza baktığım için bana küstü. ooyyyşşş  doğru. benim işim çıksın, konseri balkondan izliim, o aşaıda kalsın  :twisted: 

ya kuzen bana fuat feat çilekeş - gözaltının basını öğretcek, bahar şenliklerinde çalıcaz. büük ihtimalle de rap kısmını ben söölicem :D

işine geleni basan basına basalım

Crazy_Chester

yok parçası sanki gzl ya hafiften

ewrimcan

salı günü konsere gidiorm. 8 kuzen gidioz. coşmayı planlıyorz. işallah bi aksilik olmaz.

Mr. MeTaLkiSS

şimdi 8 kuzen gidiyonuz da kız arkında geliyomuş o yüzden satıcan kuzenleri yazık deel mi çocuklara :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

çilekeş sahiden ii bi grup ciddiyim kendimden geriye ve siyah şarkıları güzel bence ahh keşke buralara da gelseler bize de konser verseler burda anfi bile yokki electroyu doru düzgün çalalım  burası  sahiden berbat yaa rezillik fiyasko off siz de konser derdindesiniz :cry:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

yarın saklıfesste giriş 22 milyoncuk
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

salı günü sadece kuzenlerle coştuk. adi kız ekti beni! manyaktı. görkem mikrofon sapını istemeden kuzenin kafasına vurdu. ben zıplarken öndeki sıraya takılıp düşüodm, kuzenler tuttu. sağ kolum hala ağırıyor, sallamktan. 3 kız beni çok beğenmiş tanışmak istediler tanıştık  :D . tabi tanışıp gerçek halimi görünce kaçtılar!!  :(  :D . gitaristleri ali bişiler almıştı ve fazla kaçırmış sanırım fazla anormaldi. ama güzeldi. herşeye rağmen.

ölü gelin

Quote from: pennywise-shimy on Mart 09, 2007, 05:18:59 PM
yarın saklıfesste giriş 22 milyoncuk
gidecek gibi oldum  ama gidemedim ya lanet olsun hayko falan da vardı annemlere operaya gidiyom diye çıkacaktım konsere uçacaktım direk ama niyeyse içime sinmedi bende arkadaşı satışa geçtim bahadııır nolur affet beni ya  :cry: canlı performanslarını çok merak ediyodum

LP_GİRDABINDAYIM

offf yaaa ılk zamanlarda ne dınlıodum onları superler yaaa hele ali olduruo benı bukadar dogal olmayın beee ;D
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

selinkinpark

yetmiyor'a klip cekildi...
qüzel bi klip :D

Sumween

Quote from: selinkinpark on Nisan 06, 2007, 03:18:02 PM
yetmiyor'a klip cekildi...
qüzel bi klip :D
Daha yeni mi?? :S şarkı çürüdü abi .?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

walla çoktan vardı oo kliip ben taa ne zmn powertürk te iizlemiştim neyse o grubu seviom abi ben bizimkilerle siyah şarkısını söledik daha da sölicez i yorumlar aldık    18 nisanda polonyalılar ve irlandalılara o grupta görkem ve ali çok hoşuma gidiyo ...fuat la kardeş olan hangisiydii
edit:abi oha rezil oldum selinin günahını almışım sahiden yetmiyorun klibi yeniymiş dream de yenilen arasındaydı turuncu saçlı bi kadın var hattana ...neyse 18 nisana beklerim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

mustapha

aaa buraya gelmiştiler konserlerine gitmiştimm iyiler yaaaa

lp_mike_chester

siyah şarkılarını çok seviyorum yaaa
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ousan

siyah kliplerinde fanlar yer alcakmış.. email geldi çilekesonline dan :D