Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

HIM

Başlatan nane, Eylül 08, 2006, 09:22:01 PM

Previous topic - Next topic

android

bencede en sevdiğim şarkıları wings of butterfly bu arada ben şahitm shimy denen insani yaratık zart zurt GLAM dr anlamayanlar bilmeyanler bilsn öğrensn:):):):):)

linkinpark08

sevmem bu grubu..seste iş yok

Schizrophenic

Ville sallayın ya bu grubu

gothiqim die geziolar bunu dinleyenler :D

Üzerimdeqi laneti seviyorum

Mr. MeTaLkiSS

HIM'i de bi kalıcı olmak üzere Rock'a taşısak ya =] Herifler kendilerine Love Metal diyo diye metalde tutuyosunuz şu grubu hayret bişey..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

ayy yemin ediyorum mal oldum :D bu him in kaçıncı taşınması artık sayamıyorum :D

hugolandı---->yabancı rock :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

folloş oldu bi oraya bi buraya :D

click

the kiss of down muhteşem şarkı

ezqi

heee evet güzel şarkı

lp_jean

"gone with the sin" şarkısına bayılıorm

blind_clown

Quote from: click on Eylül 10, 2007, 10:26:10 PM
the kiss of down muhteşem şarkı
şarkının adı kiss of dawn senin yüzünden şarkıyı yanlış aradım bi saat bulamadım deli oldum :(
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

L!nK!nP@rK

Quote from: blind_clown on Eylül 08, 2006, 10:40:04 PM
Finlandiyalı grubun Darklight adlı son albümü de 2005 eylül de piyasaya cıktı.. klasik soundlarınadn hiçbirşey kaybetmemişler yeni albümlerinde... h.i.m fanlarının beğenerek dinleyeceği bir albüm olmuş...

parça listesi:

Vampire Heart
Wings Of A Butterfly
Under The Rose
>>Killing Loneliness<<(tavsiye  ederim)
Dark Light
Behind The Crimson Door
The Face of God
Drunk On Shadows
Play Dead
In The Nightside of Eden

iyi dinlemeler

>>Killing Loneliness<< efet aşırı derecede tavsiyee ederim bndeee bunu dinleyin kesin..

click

yeni albümleri venus doom süper olmuş bence  :)

Darkgreen

Eski albümleri çok iyi,yenileri de fena değil ama eskileri daha iyiydi.Bir sürü özenti hayranı var biraz da piyasa gibi oldukları için çok sevmem ama dinlerim
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

InnOCenT_SiNNeR

Kiss of Dawn sarkısı gzel Killing Loneliness te gzel sarkı onun dısında pek fazla dinlemem

primula

HIM'in karizmatik frontman'i Ville Valo'nun başı eski kız arkadaşıyla fena halde dertte. Eski sevgilisinin darbelerine maruz kalan Valo, neredeyse grubunun ilk büyük Amerika turnesini tehlikeye atıyordu.

30 yaşındaki şarkıcı, ismi açıklanmayan eski kız arkadaşının saldırısına uğradı. Arkadaşının darbelerine maruz kalan Ville Valo, bu saldırı sonucunda morarmış bir göze ve zedelenmiş bir kulak zarına sahip.

Eski sevgilisinin sert bir kız olduğunu ve bunu göstermekten de çekinmediğini belirten Valo, bir keresinde kulağının hemen yanında çok yüksek sesle bağırdığını ve kulak zarının içeriden kanamasına neden olduğunu da söyledi. Kulak zarında meydana gelen tahribat eğer daha ciddi boyutlarda olsaydı Ville Valo ameliyat olmak zorunda kalacak ve bu sebeple de turne ertelenecekti.

haber: bluejean

kıs sorunlu galiba oha yani :S:S:S

υηƒσяgινєη.