Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

WE&PES serileri

Başlatan makinacı, Eylül 09, 2006, 12:21:49 AM

Previous topic - Next topic

makinacı

bekler iyi olursa bişi olmaz...sagbek e maykon solbek e grosso
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

raines

ben materazzi samuel oynatıorum göbekte sol back grosso sağ back cordoba oynatıorum

makinacı

cordobanın yerine daha gidip gelen maicon yada zanettiyi terci etsen daa ii olur bence

Roswegas

adriano suz inter mi olur
ikiniz de koymamışsınız gördüğüm kadarıyla

beni interle yenenler hep onunla oynardı da ondan :D

yoksa ben almıyorum zaten :D

makinacı

Quote from: Roswegas on Temmuz 01, 2007, 11:47:28 PM
adriano suz inter mi olur
ikiniz de koymamışsınız gördüğüm kadarıyla

beni interle yenenler hep onunla oynardı da ondan :D

yoksa ben almıyorum zaten :D

ben koydum öle hayvani şut atan adamı almamak olmaz

wape

interde adriano, ibrahimoviç benim forvet tercihim işe yarıyo :)
ya bu master league de kaleciyi önde olduğum maçlarda forvet olarak oynattım ben adam manyak gelişti şansa goller attı bende aldım durdum fırladı özellikler
şu aralar manchester unitedı 3 4 1 2 oynatıyorum işe yarıyor ya. dizerken zorlandım biraz ama 4lü defans oynatınca zorlanıyorum, bence en iyisi 3 forvet

raines

3 forvette sag ve soldakı forvetler kanata geelıo oyun sacma bı hal alıyo estetık olmuyo. adrianoyla top suruosun falan sacma sapan tuaf yani =)

wape

pardon ya defans yazacaktım forvet çıkmış elimden. zaten 4lüdefans oynatınca zorlanıyorum en iyisi 3 forvet biraz garip kaçmış ;D bence de 2 forvet daha iyi zaten doğru olan o yani bide adrianoyla topta sürülmez haklısın

Roswegas

Quoteraines 

3 forvette sag ve soldakı forvetler kanata geelıo oyun sacma bı hal alıyo estetık olmuyo. adrianoyla top suruosun falan sacma sapan tuaf yani =)

evet

4 5 1 oynar gibi oluyosun, can sıkıyo

ben 41212 oynarım hemen her takımda

Şu an güncellenmiş(lincoln den volkan yamana, serkan çalık a kadar) GS ile oynuyorum çok zevkli =)

raines

aa nerde o ?
nasıl pekı elemanların skiller? yazsana buraya lutfen nerden bulcam onuda yaz bıcok sey yaz sen okurum ben hayatınıda yaz :p

makinacı

pcye format attığım için pes 6 world cup edition+son transferler patchim gitti...artık kısmetse ankaraya gelip play stationda yeniden başlıcam PES kariyerime...

lanet olsun yaa...o oyun en az 5 gb yi bulmuştu o kadar patch ile...

lp__fan

ben pes oynarim su grafikleri ve lisans olayinida halletseler cok super olcak

Roswegas

Quoteraines 

aa nerde o ?
nasıl pekı elemanların skiller? yazsana buraya lutfen nerden bulcam onuda yaz bıcok sey yaz sen okurum ben hayatınıda yaz :p

:)

netten falan indirmedim ben..

avrupadaki ve 3 büyüklerdeki transferleri takip ediyoruz.(abimle beraber)

hepsini oyunda kendimiz editten yapıyoruz

mesela bi transfer oldu; partizandan falan  bi adam yollayıp Gs ye onu baştan aşşağa editliyoruz

Adamların skillerini de kendimize göçre veriyoruz..ama netteki diğer yamalar gibi 90 larla 85 lerle doldurmuyoruz.Genelde 60-85 arası tutuyoruz.Mesela Volkan yama a 80 üstü güç vermedik.(tabi türkieyedeki oyuncular için geçerli bu bölüm)

BU şekilde her şeyi tamamladık

Upload et dersen yaparım.Ama PES 5 üzerinden yapıyorum ona göre..

ad infinitum

anam biri pes mi dedi pes mi uleeen pes mi oynamayalı aylar oldu ama ömrümün birkaç senesini yemiş oyundur özledim keratayı şöööyle şurda müsait bir zamanda ankaralılarla bir turnuva mı çevirsek ne