Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

www.linkinpark.com

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 02:54:12 AM

Previous topic - Next topic

muzzy

grup hakkındaki tüm haberlere burdan ulaşabilirsiniz(ingilizceniz ii olsa yararınıza)..ayrıca sitede klipleri ve nası yapıldıklarını ve de konserleri izleyebilirsiniz...
çoğu bilio ama bilmeyenler için yazalım.. :wink:
--------------------
Linkin Park yeni giriş sayfasını yayına soktu :)

Kozy_mac

saol muzzy cim :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

muzzy

bişe deil kardeşim görevimiz... :) ...bu arada site  çok güncellenio...hergün bakın yane.. :wink:

shimy

arkadaşlar www.linkinpark.com a eminim daha önce hiç izlemediğiniz görüntiler koyulmuş bence bi bakn derim kamera arkası görüntüleri falan çok güzel şeeler var :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

AndOne

linkinpark.com  biliyorsunuzki yazdan beri yapım asamasında suanda baya kat cıkılmıs durumda bi sıvası kalmıs :D yani yakında yni haliyle bizlerle

black_ece

yeni dizayn burda
http://www.linkinpark.com/
yeni logo da iyice ayyuka çıktı böylece :D

ousan

bu gün deli gibi haber güncelledim ha :)
bu da güzel bi haber...
ben koyarken yoruldum...
bulup ve yazanlar kimbilir ne haldedir :D
sağolsunlar :D

Crazy_Chester

haklısın ousan aynen :d elinize sağlık

§ïяĝαиα

evt bu aralar bi haber çılgınlıı var ii ki de her gün giriorum walla  :D sahiden la linkinpark.com kendini baya aşmış şinci bakıorum bende elinize sağlık :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

birolq

sıte guzel olmus nede olsa lq dımı de ıste loqo sanırım onada katlancaz artık :)

§ïяĝαиα

ya ben bu sitenin email listine üye oldum da underground daki üyeligim yer yarılmış içine girmiş şindide üye olim diorum sürekli kontrol edin diyo şaşırdım bi yardım edin ltfn :(
NETE KAFA İZNİ

[LPU]tkan

girceksin lpu ya Join yazan yere bascaksın sonra boslukalrı doldurcan fln kredi kartı numaaralarını yazcan olcan bu kadar basit

§ïяĝαиα

ya onnarı yaptım zaten o kadar cahal deilim ama yapıorum sora oops diyo işte kontrol edin diyo edip bi daa join yapıorum kabul etmio onu dedim bn
NETE KAFA İZNİ

muzzy

www.linkinpark.com tamamiyle değişti...bi bakın..

Kozy_mac

bence gayet güzel olmuş yaf
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!