Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'nin en sevdiiniz üyesi :)

Başlatan shimy, Eylül 09, 2006, 02:06:26 PM

Previous topic - Next topic

shimy

eet bilioruz şimdi ayırt edemessiniz ama elbet daha çok sempati duyduunuz bi üe vardır dimi :) mike!! mesela :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chazy_girl

chester ama joe da çok sempatik...hepsi mükemml ama chaz we mr. hahn!!

blind_clown

aslında mr.hahn ı mı yoksa remy i mi seviyorum bilmiorum ama o koreli insanı seviorum en cok :D
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

SogukaTesh

mike chaz hahn brad rob phoenix die gidio walla :razz:

kısaca mike :D

Kozy_mac

mike diyim bende yav :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

b:shRa

sonuna kdaR chazzy chaz !! ... çk tatlıı ,, sesi mükemmeeeL (bnden güçlü bi sesi olan nadr şahıslaRdan) ,, soRa işşte gRubun iki diReinden biRi (bkz::öbüRü mike tabé)

ölü gelin

hepsini de seviyorum hepisi de çok tatlı biri birinden üstün deil benim için

Chazy-_-Chaz

Chazy tabiki ama brad'in yeri ayrı  benim için :)

black_ece

o biiiiiir scream vokal o biiiiiiiiiiiiiiir manyak o biiiiiiiiiiiiir chazy chaz =)

lp_fm_mania

ya bnde ayrım yapamıorum hepsi müthiş yetnekli,sevimli,gomik.... ama belki mike burun farkıyla geçebilir  :mrgreen:

ewrimcan

joseph hahn. 1numara.

işine geleni basan basına basalım

Mike989

:mrgreen: Rob :mrgreen:

ugur-acikgoz

chaz benimde favorim

Sumween

ya tabi LPyi LP yapan bütün üeleri sewioss da mikela chessin yeri ayrı benim için...nası desem birinci aşkm mike kocam chess de sefgilim olsun ehehii

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumweenya tabi LPyi LP yapan bütün üeleri sewioss da mikela chessin yeri ayrı benim için...nası desem birinci aşkm mike kocam chess de sefgilim olsun ehehii
yok artık chaz de benim lp yi lp yapan chaz çünkü ismi o bulmuş ehuehu