phoenix az kaldı mike'ı öldürüyordu :)

Başlatan shimy, Eylül 09, 2006, 02:15:42 PM

Previous topic - Next topic

shimy

[youtube=425,350]C5kCZHFx2x0[/youtube]
cani phoenix valla mike dada ne reflex varmış :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

rlopd

helal yani ne diyelim.. sora da gayet soukkanlı bi biçimde "what happened to mike" dio helal valla..

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

shimy

mike ın orda he's tring to kill me demesine bittim yaa :mrgreen:

b:shRa

eet süpeR videoo =))

chazy_girl

mike da nazar war bi okutmak lazm...herkes mikee mike mikee dioo nazar değdii =P :lol:

blind_clown

yok ya nazarla alakası yok phoenix in dengesizliği..sevmiom ben o adamı ya :mrgreen:
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

b:shRa

eet bnce de .. hatta bn eskiden chazzynin ismini mike die bliodum =)) chaze de mike diodm yaani kesn nazaRm deedii =))

Kozy_mac

onu  bunu boş verinde allahtan mike bişey olmamış ya aramızda olmasaydı bugün :neutral:

mesajlarınızı küçük harfle yazınız... shimy...
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

rlopd

ne geliosa mike ın başına gelio şu gitarlardan :D

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

muzzy

yalnız phoenix in de hakkını yememk lazım güzel atıo gitarı.. :D  :D ..tabi tutan adama ödül vermek lazım sanırım mike a da o sölüyo da eğiliyo mike... :D

*NightWish&LP*

ztn o tutan olmasa artık mike komaya mı girerdi,kafası mı şişerdi yoksa öbür tarafı mı boylardıı  :( .... ama mike ın kafasına bi kesnde daa gtr glmişti(sanırm brad in gitarıydı) mike kusmuş ve içinde tutmuş  :S  :S buu blue jean in hit files ın da okumuştm

black_ece

Quote from: b:shRaeet bnce de .. hatta bn eskiden chazzynin ismini mike die bliodum =)) chaze de mike diodm yaani kesn nazaRm deedii =))
aynı şeyi ben de yapıodm :D
brad mike ın kafasını yarıomş az daha zaten
şimdi de dave aynı şeyi yapıo :D:D:D
he is trying to kill me ye bitti  zaten
bu arada süper bi fırlatıştı 10 verdim dave e

Sumween

ewet ya süper bi video :D mike ım azdaa yarıyomş kafayı ama harbiden atan da mnyak fırlatmş tutan da ii tutmş kaçan da ii kaçmş yane :lol:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

halada derim mike dada ne reflex varmış bea şimdi bi daha izledim dedim yani bu adamda züpper bi reflex var :wink:

selinkinpark

anladık mike güclü yesim ama yeter lan :D  :D