Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Haberler

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 02:23:14 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Tam tersi aslında.. Underground daha bi çizgifilm havasındaydı.. Most Wanted'da hızlandıkça kendimi gerçekten o hızda gidiyormuş gibi hissediyordum.. polislerden kaçmanın verdiği zevk bile çok harika bence.. Tabi bunların nedeni Most wanted'da aşılmış olan gerçekçilik idi.. Şu ana kadar hiç bir NFS serisinde bu kadar güzel grafikler kullanılmamıştır bence.. NFS Carbon'dan bile güzel Most Wanted.. Pc kaldırmamıştır sizin =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

yehu kardesım anasının nıkahı kadar otobanda el frenıyle kesık atamıon bole gercekcılıkmı olur golf gtı la vıraj donemıon heh yalan abıcım mw

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

NFS den iyi bi oyun söyle o zaman bana? Oyun abi bu otobanda kesik atıp napıcan?

Sumween

kişiliğe göre değişiyo wallahi heralde.. kh daha kopma modunda oynuyo kesik atayım uçayım hawası =) ama gayet normal bi şekilde tat alanlarda war bkz:requiem=) ki ben hala undergroundun arkasındayım requiem haklısındır yani pc kaldıramadığındandır ki araba sekiyodu :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

Yok Most Wanted'da kopmadan oynanmaz zaten.. Bi ara arkamda 9-10 polis varken önümdeki tırın altından spin atarak u dönüşü yapmıştım.. bazıları tıra toslamış bazıları da taklalar atarak uçmuştu.. 4-5 kere denedim bi daha yapmayı o hareketi ama o hızda yapamadım bi daha =) o anı unutamıyorum "hiaaa naptım lan ben" diye çok sevinmiştim.. Gayette el freni çekip istediğim hareketi yapabilyiorum yani =) NFS den kaliteli yarış oyunu yoktur diyorum ben.. Most Wanted'a da fos diyeni kınıyorum..

Hadi bi de oyun sırasında aldığım ss lerimi koyiyim =)

muzzy

işte bu yaa...resimler herşeyi anlatıyor..eline sağlık kardeş...bencede bilgleri kaldırmıyor...carbon filan hava kesinlikle MW mükemmel..ve aşırı gerçekçi ne diyen desin...arabanın üstüne şehir yansıyo bea aynı gerçekteki gibi..daha nası bi gerçekçilik aranırki anlmıom...kesik atacakmış..çık kendin yolda at...bu arada arbayı da kendin satın almışın bakıyom..bende aldım subaruyu süper sesi var walla..hele kalkışı mükemmel.. :)

Sumween

hmm requiem baya iyimiş yaw. demekki bizim pcdendi görüntü öyle... ben zaten fazla ilerlememiştm o oyunda görüntülerin kötülüğünden dolayı... ama grafikleri geçersek senaryo iyi yani 15 kişi mi ne wardı tek tek eleyip çetenin elebaşıyla yarışıyosun filan ama tabi bi kişiyi geçmek için nedense bi 15 oyun daha oynaman gerekiyo o biraz sıkıcı :)

I choose hush...

tome3.mpq

Quote from: muzzy_lp on Kasım 14, 2006, 10:34:41 PM
...kesik atacakmış..çık kendin yolda at...
yolda zaten atıoruz o yuzdn gercekcı dııl dıorum ya ben yolda yapıp oyunda yapamıosam hanı gercekcılık ulan 3 gırıslı kopruden anı donus yapacam donmuo ee hanı gerceklık?

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Quote from: -Kh- on Kasım 15, 2006, 01:51:00 PM
yolda zaten atıoruz o yuzdn gercekcı dııl dıorum ya ben yolda yapıp oyunda yapamıosam hanı gercekcılık ulan 3 gırıslı kopruden anı donus yapacam donmuo ee hanı gerceklık?
Sanki diğer oyunlarda bundan fazlasını yapabiliyosun.. Gerçekçi bi oyun bulana kadar FPS den başka oyun oynama sen o zaman..

lewen_th

ya most wanted ı beğenmemek mümkün mi bee..süper gerçekçi bi oyun.tabi oynayamayanı bilemem..
bu da benim subaru

Sumween

eweeet bu resimlerde bize kapak olsun :mrgreen:

I choose hush...

tome3.mpq

Quote from: Requiem on Kasım 15, 2006, 06:12:36 PM
Quote from: -Kh- on Kasım 15, 2006, 01:51:00 PM
Sanki diğer oyunlarda bundan fazlasını yapabiliyosun.. Gerçekçi bi oyun bulana kadar FPS den başka oyun oynama sen o zaman..

underground2 de bal gıbı oluo yolda yapabıldıgım yada yapılabılen ne warsa yapıorum orda cok tatlı oyundu beah :mrgreen:

Requiem

Şu ikisi arasında ki farka bak abi ya.. Ufak bi hareket yapabiliorum diye yabana atılamaz böyle bi oyun :D

tome3.mpq

ben oyunda grafıge onem wermem ;)

Sumween

Quote from: Atuneri_Xozger on Kasım 19, 2006, 04:38:32 PM
ben oyunda grafıge onem wermem ;)
grafiğe önem wermiyosun,gerçekçilik istiyosun... bu ne yaman çelişki tansu?=)

I choose hush...