en sevdiginiz çizgi fim veya çizgi dizi nedir?

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:33:44 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

bugs bunny(loney tones lardan bi tk bu ni de sylvester)şirinler,sünger bob,south park,pokemon:D
simpsons , digimon ya neredeyse tüm çizgi filmleri ve dizileri sewiomuşum ben mesajı yazarkene fark ettim bi de the simpsons ların içnden kıymıkla tırmık :D:D

MikeShinoda_LPU

Tom&Jerry'i tek geçerim abiler. :razz:  :razz:

Tam anlamıyla klasikler :mrgreen:

black_ece

Quote from: MikeShinoda_LPUTom&Jerry'i tek geçerim abiler. :razz:  :razz:

Tam anlamıyla klasikler :mrgreen:
yeni versiyonu vardı bi ara sadece köpeğin konuşabildii böle arada bişiler daha oluodu o iğrenç böle soluk renkli eski versiyonu çok iyi ama

shimy

en iisi bugs bunny ile duffy duck ın beraber olduu cizgifilmler hepsine bayılıorum :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: shimyen iisi bugs bunny ile duffy duck ın beraber olduu cizgifilmler hepsine bayılıorum :)
space jam i de izlemişindir sen şimdi  :lol:  :lol:

shimy

ayıpsın ya onuda en az biii 30 veya 35 defa izlemişimdir :D
"ama anne bugün okula gitmek istemiorumki, bu gün evde kalıp seninle kek yapmak istioruuummm " :mrgreen:

black_ece

Quote from: shimyayıpsın ya onuda en az biii 30 veya 35 defa izlemişimdir :D
"ama anne bugün okula gitmek istemiorumki, bu gün evde kalıp seninle kek yapmak istioruuummm " :mrgreen:
orda en sewdiim yer bugs la duffy nin spor odasını arama sahnesiydi
"tabni sen burnunun dikine git"
ya da gaganın dikine diodu hatırlamıorm =)

shimy

hayır en güzeli köpek ıssırımış başım dönüyor dönüyor dediği yerdi :D

black_ece

Quote from: shimyhayır en güzeli köpek ıssırımış başım dönüyor dönüyor dediği yerdi :D
o filmin her sahnesi çok güzeldi yaa :lol:

ölü gelin

space jam izlenmezmi ya ne diyonuz siz ya yemin ediyorum 36 yaşındaki amcam bile izliyo onu  :lol:

lp_rockgirl

simpsoons tabikide ama bişi daaa wat sewimli kahramanlar hala serederim:D bide sinemadakilerden madagaskarmmıdı nedi garfield sonra aaaaahhhhhhhhhhhhh bide bus dewri:D:D:D:D

Silver_Sky

şuan kücükken gördügün her çizgi filmi izlerdim ama şuan simpsons ve cedric izliyorum.cok güsel yaa.hele şu cedric 8 yasında hayat güsel filan filan.valla ebn 8 yasında kendimden haberim yoktu cocuk neler pesinde :S

black_ece

Quote from: Silver_Skyşuan kücükken gördügün her çizgi filmi izlerdim ama şuan simpsons ve cedric izliyorum.cok güsel yaa.hele şu cedric 8 yasında hayat güsel filan filan.valla ebn 8 yasında kendimden haberim yoktu cocuk neler pesinde :S
o çocuk az buçuk gıcık ya ama bütün olarak güzel bi çizgi dizi :D:D

Silver_Sky

ewet.zaten artık eski bölümleri gösteriolar.tabi cocuk sürekli 8 yasında kalmıcak.9 yasına bastı.cizgi dizide bitti :D  :D

black_ece

arık 9 yaşındaysanız hayat çok güzel demeye başlar