en sevdiginiz çizgi fim veya çizgi dizi nedir?

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:33:44 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

o deilde üst postlardan birinde spinelli geçen bi çizgi filmden bahsedilmiş
atvde yayınlanırdı.
böle başrolde tipik bir amerikan çocuğu vardı. sonra çalışkan,inek tipli bir kız wardı. bide sanırsam göçmen olduu havası werilmeye çalışılan kavgacı bir kız vardı(hatta adı eşli spinelli idi)sonra şişman iriyarı ama melek gibi bi çocuk wardı. bide zenci we sporcu bircocuk wardı. bide ezik bi tip wardı. sonradan tayin olmuştu.
o çizgi film aslında amerikan gençleri için adeta bir örnek teşkil ediyordu. "ne iseniz bunu olmak zorundasınız. bakın her karakterin başına ii yada kötü bişiler gelio. akıllı olun" tarzı bir mesaj kaygısı içeriordu o çizgi film.
ha güzeldi orası ayrı. hiç bir bölümünü kaçırmazdım...
6. sınıflar wardı bide anasınıfı çocukları vardı. anasınıfı çocuklşarı amerikan yerlisi gibi gezerlerdi.
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

elif_lp

Quote from: lpfan659 on Şubat 09, 2007, 04:10:52 PM
o deilde üst postlardan birinde spinelli geçen bi çizgi filmden bahsedilmiş
atvde yayınlanırdı.
böle başrolde tipik bir amerikan çocuğu vardı. sonra çalışkan,inek tipli bir kız wardı. bide sanırsam göçmen olduu havası werilmeye çalışılan kavgacı bir kız vardı(hatta adı eşli spinelli idi)sonra şişman iriyarı ama melek gibi bi çocuk wardı. bide zenci we sporcu bircocuk wardı. bide ezik bi tip wardı. sonradan tayin olmuştu.
o çizgi film aslında amerikan gençleri için adeta bir örnek teşkil ediyordu. "ne iseniz bunu olmak zorundasınız. bakın her karakterin başına ii yada kötü bişiler gelio. akıllı olun" tarzı bir mesaj kaygısı içeriordu o çizgi film.
ha güzeldi orası ayrı. hiç bir bölümünü kaçırmazdım...
6. sınıflar wardı bide anasınıfı çocukları vardı. anasınıfı çocuklşarı amerikan yerlisi gibi gezerlerdi.

bu bahsettiğin çizgi filmi trt1 yayınlıo şu aralar, lik dönem okuldan gelince yemek yerken iyi gidiodu :D şimdi hala var mı bilmiyorum...

..tell me what the fuck is wrong??

makinacı

warsa izlerim...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

LpNumB

evet evet ii gidiodu 4 te falan eve geliodum o aralar veriolardı :)

drunkard

south park kesinlikle mükemmel bir çizgi dizi bence  :razz:
i belong to a different world...

folligue

http://www.veoh.com/videos/e181036AmtxnpSD?searchId=5780273376987100027&rank=2 sunu biz izleyin ya southpark-eposide 4 the butters show :D
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

ewrimcan

cnbc-e de denk gelirsem izlediim bi çizgi film var. adını hatırlamiorm. aile çzgi filmi. adam ve kadın var, köpekleri konuşuyor, küçük çocuk dünyayı ele geçirmeye çalışıyor filan. hoş bişi.

işine geleni basan basına basalım

LpNumB

Hey  Arnold !!!!!  : ) hastasıydm yha : ) konuları çok acayipti etrafındaki insanlar falan

black_ece

Quote from: ewrimcan on Mart 03, 2007, 03:04:46 PM
cnbc-e de denk gelirsem izlediim bi çizgi film var. adını hatırlamiorm. aile çzgi filmi. adam ve kadın var, köpekleri konuşuyor, küçük çocuk dünyayı ele geçirmeye çalışıyor filan. hoş bişi.

family guy!!!!!!!
bu diziyi izleme sebebim köpek ve küçük çocuk :D

LpNumB

Aynen bende izlediimde sırf o çocuk için izliorm süper yha replikler

gokhan

Quote from: LpNumB on Mart 05, 2007, 07:51:22 PM
Aynen bende izlediimde sırf o çocuk için izliorm süper yha replikler
cnbc-e nın bırcok guzelıklerınden bı tanesı family guy :D

Sumween

bir: sadece smiledan oluşan postlar atmak yasak :) iki: eskisi gibi çizgi film kuşağı olmuyo mu ya artık ? :) hiç rastlamıyorum rastlasam izlicem =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LpNumB

Tmm 1.si için özür 2.si için trt de war ben qörüodm disney çocuk kuşağı

Sumween

hahha çocuk kuşağı :D disneyinki uyuz oluyodu ama eskiden de sevmezdim onun karakterlerini.. şey güzeldi adını unuttum looney tones muydu neydi :rolleyes: onunkiler güzeldi

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ya ben bi ara istisnasız tüm çizgi filmleri izliyodum
ama yeniler iğrenç yok spider man yok bilmemnenin evrim geçirmiş hali 
ne varsa eskilerde var :)