Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

sagopa kajmer

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:16:51 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 29, 2007, 07:17:19 PM
ceza gibi değil en asından parayı görünce şımarmıo kendi sınırları içerisinde aynen defammm...
sago tr de tek dinlenecek rap çi bence bide arkdşları war işte kolera,raffina,zet kuvvetmira desek daha ii olcak sanırım...
http://www.youtube.com/watch?v=fsDfUoo5i1Q&mode=related&search=
Ceza parayı görünce ne şımarmış ya ben hayatımda onun kadar ağırbaşlı, şımarmaktan uzak mütevazi müzisyen az gördüm hayatımda hayret bişeysiniz ya..
Ayrıca sagopanın çou sound'u çalıntıdır.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

ceza mütevazı mı? ben eskiden baya rap dinnerdim...ceza nın raplerinde bişiye dikkat ettim...eskiden hep annesiyle ilgili yaşam zorluklarıyla ilgili ve bu bataklıkta batmadan nasıl durursun işte onnarla ilgili rap yapıodu...geçim sıkıntısı felandı raplerindeki ana konu...sora ne olduysa oldu ceza deişti...hep kendini öven rapler yapmaya başladı...dier rapperları aşağı gören,herkese diss atan biri oldu çıktı...ama sago evlendi çolua çocua karıştı :D bence sago deişmedi ama ceza çook deişti...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Darkshines

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 01, 2007, 11:35:02 AM
Quote from: ShapeshifteR on Nisan 29, 2007, 07:17:19 PM
ceza gibi değil en asından parayı görünce şımarmıo kendi sınırları içerisinde aynen defammm...
sago tr de tek dinlenecek rap çi bence bide arkdşları war işte kolera,raffina,zet kuvvetmira desek daha ii olcak sanırım...
http://www.youtube.com/watch?v=fsDfUoo5i1Q&mode=related&search=
Ceza parayı görünce ne şımarmış ya ben hayatımda onun kadar ağırbaşlı, şımarmaktan uzak mütevazi müzisyen az gördüm hayatımda hayret bişeysiniz ya..
Ayrıca sagopanın çou sound'u çalıntıdır.

Hee Ceza mütevazi ya , Ajdar'da sanatıyla bizleri büyülüyor o zaman bu çalıntı olduğuna dair kanıt var mı ? Ayrıca Sago'nun soundları çalıntıysa Cezanınkiler de çalıntı ki zamanında onun soundlarını da sago yapardı..

ShapeshifteR

ya sagonn saounduna nasıl çalıntı dersin ya adam herşeyini kendi yapıo..cezanın yeni albümü nü de dinledik walla eskiyi çok aratıo..klplerini de isledik snopp dog gibi olmuş bu mütevazilik mi..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=sagopa+%C3%A7al%C4%B1nt%C4%B1+sound&btnG=Google%27da+Ara&meta=
Yaw gençler sagonun beatlerinin çalıntı olduu konusunda bi düşünce var bunu ben uydurmuyorum bi sürü rap forumunda fln tartışılan çeşitli iddiaların bulunduu bi konu bu şahsen ben de sago'nun bi sürü şarkısını dinledim we yakın bulduum çok sound oldu yani ben çalıntı olduunu düşünüyorum çoğunun. Ha kendi yapmıyo mudur yapıyo ama bence güzel diil yaptıı şarkılar fln.
Şimdi bi de şöyle bişi var yani müzikle dış hayatı birbirini tutmuyo olabilir ya da şöyle söliim bi insanın snoop dogg fln gibi klip çekmesi demek onun mütevazi, ağırbaşlı bi kimse olmadıı anlamına gelmez, kaldı ki klipleri çeken şöyle olsun böyle olsun diyenler genelde menejerlerdir.
Ya neyse gene açık bi şekilde kimsenin düşüncelerinin değişmiyceği belli beni yapardı ederdi zarttı zurttu diye konuşmalara da gerek yok ben diyceğimi dedim tartışma içersine çekmesseniz memnun olurum
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

maneater

alla aşkına ceza kim yaaa????ceza ya rap i sagopa öğretti.şimdide lolipopu yaladı ceza adam olduğunu zannedio..sagopa'nın disslerini dinleyin cezaya en güzel cevabı vermş(rocco vermiş beatini hadi ya çok komiksn:D)
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

lp_mike_chester

ceza da baya iii sagopada ayrım yapmaya gerek yok bence....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_rockgirl

kolerayla yaptıkları ilk ve son albüm şu an piyasada evlendiler bildiğiniz gibi ve ikimizden birşeyler diyerekten tüm hayatlarını anlatan bi albüm yaptılar artık müzik hayatlarının son piyasasını yaptılar artık müziği bırakıcakları söyleniyor... mutluluklar diliyoruz ve albümün linkini atıp dinliyoruz.... :P :P :P
http://www.crno.net/sagopa-kajmer-kolera-ikimizi-anlatan-birsey-full-indir-download-1-2-cd

ShapeshifteR

evlendiklerini biliodum da,müziii bırakacaklarını bilmiodum ya uff kotu oldu 4ever sagoo.
türkçe rap onun gibilerini zor yetiştiriyo,boşluğu doldurulamaz :( ...link için tşk.

Rapin oğlu, piskopat herif...

lp_rockgirl

indirenler varsa ne bilirsini dinlemenizi tavsiye ederim bence en güzelleri bu şarkı tabi dinledikçe güzelleşiyo şarkılar ben bunda takıldım... siz????

maneater

sagopa'nın son albümü harika olmş dinlemenizi tavsiye ederim.özellikle 'ne bilrisin'harika bi parça SAGO KOLO 4 EVA!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ShapeshifteR

ciden ya bende dinledim çok iii ' ne bilirsin' .
bir var bir yok da dehşet...

lp_rockgirl

ne bilirsinin yerini tutmasada monotonluk maratonu da güzel bence onu da dinlemenizi tavsiye ederim...

Darkshines

19 - Malum tahrip izleri
20 - Herkesin bir suçu var

ShapeshifteR

ben en çok ' bir var bir yok' u beendim