Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

öss değişecekmi

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:27:16 PM

Previous topic - Next topic

lp_rockgirl

arkadaşlar dün gastede okuduum bi haberi paylaşmak istedim yapılan sınwalar sonucunda en yüksek okulları kasanan kişilerin bile fen bölümündeki punlarının çok yüksek olmadıı saptanmış we bu yüsden dolayı meb den brii kim tam hatırlamıyorm ksrbkmayn össdeki fen sorularının yapısını deiştirmelerinin gerektiini sölemiş sorularda daa az kafa karıştırcı olcakmış hoş artık ben bu tür şelere inanamayıroum çünkü şu an gelen yeni sistem yıılardır gündemde we daa yeni uygulandı allah bilir bu nesaman uygulanacak we bide çöle bişi war ortalıkta sınaw sist kalkacak die bi laf dönüyo hoş bu ne sman olr onu hiç bilmiyorum hayırlısııııı :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

blind_clown

fen bölümü cok kafa karıstırıcı ya hele fizik yok mu??kimya da kıl kıl yerlere takılıo kelime oyunhları yapp duruolar sayısalcılar için cok ii bi haber umarım bu sene uygulamaya gecer hemen..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

lp_rockgirl

sanmam wallla canım uygulayacakalrını saten sölediim gibi biliyomsnnz bilmem bu yeni yürürlüe giren sist bile kaç yıl öncesinden düşünülen bişidi ki daaa yeni yürürlüe girdi bu dediklerimia rtık torunlarımıs görrür heralde  :mrgreen:

shimy

öss her ne şekilde olursa olsun olan biz dilcilere oluo aq. peh yine çuvallarız herhal :S  :neutral:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

nane

yaa bence o sistem 4 yıldan önce gelmes o yüzden hiç heveslenmicem ve yarı yılımı sırf fizi ve kimyaya adıcam  :(  :evil:

ölü gelin

sistemi hemen değiştirmezler sanmıyorum hem de bu daha iyi oldu çünkü kimse kimsenin bölümünü işgal edemiyo ben bu konuda çok mağdur oldum

DEMON__LP

fizik yuzunden bolum deestrdm be..ne kazık bıse öle...1 sene fen okudum hayatım karardı bıde tm okuyalm bakalım  :twisted:

*****----All my HatE cAnnOt bE fOuNd

ölü gelin

tm ye geçerek daha büyükhata yapmışsın bence fen ondan daha kolay beh :razz:

tome3.mpq

sıstemın degısmesını ısteyen kım bu sıstem kaldırılmalı... ılerde benım yapacagım meslekler kımya matematık fızık felanmı ıcerıo hangı meslegı yapacaksa unıversıteler ona donuk ogretım versın ben lıseyı bıtırdım omrum boyunca matematık gormek zorunda deılım benım gelecegımı tarıhmı belırlıycek edebıyatmı belırlıycek matematıkmı belırlıycek yada fızık? bunlar neden soruluo oss de ben ısteıgım meslege yonelık sorsunlar got lalelerı aq mun devletı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

öss ne edecekse bana edecek ulan nerden seçtim şu dil sınıfını :S :cry:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ugur-acikgoz

valla bende en az sizin kadar madurum meslek liseleriyle imam hatiplileri aynı kefeye koyuyolar milli eğitim bakanlığının ta a.q. ben

Mike989

değişse heralde şu andan kötü olamaz. adamlar zaten tüm konuları eklediler daha nerelerinden konu çıkartabilirler ki? :evil:  :evil:

delilah

şu an bile değişebilir öss sistemi..  her şeye hazırlıklı olun..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ewrimcan

''...kafayı daha az karıştırıcı...''
bu söz cidden kafa karıştırıcı. çünkütte;
  1)karışıklığın kaynağı metinlerse: soru fen zümresi tarafından hazırlanır, sonra işi dilcilere bırakılır. dilciler de:'biz nasıl soralım da öğrencinin dikkatini ölçelim ve aynı zamanda kafasını karıştıralım?' düşüncesiyle soruları hazırlar.
  2)kar.kayn. soruların ta kendisiyse: burda da gaye aynı. dikkat ölçmek. sakin olan yapar. en azından ilerleme imkanı bulur.

anliicaınız sistem güzel. sistem tam oturana kadar sadece 1kaç ufak deişiklik yapılırsa yapılır gerisi hikaye. (bence)

işine geleni basan basına basalım

tome3.mpq

her sekıl oss tarıh cografya edebıyat felsefe

cıx cıx basedemıycegım oss yok ıstedıgım zaman ıstedıgım oss yı kazanırım .mına bıle korum oss nın onlar bana gıcıklık yapıosa bende oss ye gıcık gıdıcem bundan sora

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..