Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

genel seçimler

Başlatan sHiNoDa, Şubat 27, 2007, 02:54:07 PM

Previous topic - Next topic

sHiNoDa

halk gerçek solunu demokratik solunu özledi bence ilk seçimda sandığa yanısyacaktır diye düşünüyorum

§ïяĝαиα

büyük ihtimalle öle ama bunlar da sırf rol entrika dizilere döndü ve cem uzanın resmini her gördüümde siee deyip kanalı kapatıom kıl oluom o adama
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mordanadam

Hiç biri beş para etmez.Şu an ne sağ ne de sol taraf adam gibi görüşlerini lanse edemiyor millet üzerine.Hep bir kandırmacalar yalanlar.Umutsuzluğa düşmek istemiyorum ama zorla bu hale getiriyorlar insanları.Geçen sene 9 milyon kişi oy kullanmadı.Bu sene kime sorduysam oy kullanmaktan yana olmadığını söylüyor.Gençlerin oyunu bekliyorlar ama gençlerimizin cevabı ağır olacak gibi.
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

§ïяĝαиα

tabikide kimse oy vermek istemez çünkü oy vercek adam gibi bi adam yokk türkiyenin gidişatı gidişat diill :neutral:
NETE KAFA İZNİ

ewrimcan

oy kullanmayınca olanları gördük. boş da olsa oy kullanılmalı. boş at madem kimseyi görmüosn oraya layık. çünkü o yüzdeler oy kullananların yüzdesi.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

bence cem uzana werelım nasıl olsa oss yı kaldıracak  :mrgreen: (bılıyom ewrım bana kızıcak) :D

§ïяĝαиα

sadece ewrimin kızmayacağına emin olabilirsin özellikle cem uzan konusunda :twisted:
NETE KAFA İZNİ

delilah

ilk oyumu boş vermek kötü olacak sanırım boş oy vermek istemiyorum ama verecek adam yok
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

aramızdan bırını mı aday gostersek ne yapsak :D

ewrimcan

nükteli olmasa kızardım da nier kızıyım. sonuçta herkes hüe düşünmeli.

ya propaganda gibi olmasın ama DSP gerçekten çok ii çalışıyor. içindeyim biliyorm. dürüst insanlarla dolu. inançlara saygılı, demokratik, atatürk'ün ilke ve inklaplarına saygılı ve onları yaşayan bir parti. bence yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. bir partiden başka ne istenir ki?

sHiNoDa

gerçekten tertemiz dürüst insanlar var DSPde kimsenin en ufak bir kaygısı olmasın adres arayanlara ve sol duyarlılıkta olan herkese DSPyi takip etmelerini öneririm..

§ïяĝαиα

siz yakında pankart da açarsınız ha?? en büyük dsp başka büyük yok :D itirazı olan varsa şeyetsin
NETE KAFA İZNİ

ewrimcan

burası siyasi bir site diil, pankart açarak ne siteyi zora sokarız ne de zaten buna izin verilir. ben yakınıen mhp, akp ve dyp yi de takip ediyorum, ama onlar icraat konusunda fazla yetersizler. laf çok.

ama zeki sezer söylediklerinin çoğunu gerçekleştirmiş bir lider, gerek devlet bakanıyken gerek parti başkanı olarak. ve sabıkası olmayan, katil olmayan bir lider. katilin altını çiziyorm.

gokhan

Quote from: sirgana92_lp on Mart 23, 2007, 07:35:12 PM
siz yakında pankart da açarsınız ha?? en büyük dsp başka büyük yok :D itirazı olan varsa şeyetsin
ya arkadaslar burası secım meydanı weya mıtıng alanı dııl ;) herkes kımın ne oldugunu bılır he bılmıyossada yerı dııl burası baska sıtelerde propaganda yapılsın...

§ïяĝαиα

abi beni ciddiye almışınız siz öle bişi demek istemedim ben özgür iradenizle oyunuzu verin ... ;)
NETE KAFA İZNİ