Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avril lavigne

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:13:00 PM

Previous topic - Next topic

Mrs.BENNINGTON

bu kız da tip olmasa dinlenmez.hersey dıs gorunusunde.hicbi metalci gecinen oturup da hey hey you i dont like ur girlfriend demez yani sacmalık! ayrıca cok salak birisi bu ya röportaj sırasında tip tip hareketler yapıyo masal annatıolar sanki kıza sacı basıyla oynuo konusurken paso cins,sevmyrum. Bu arada chop suey gelmiş gecmıs en b.ktan cover.. almıs resmen içine s.çmış

Hasan-Can

Quote from: Mrs.BENNINGTON on Ağustos 14, 2007, 05:25:17 PM
bu kız da tip olmasa dinlenmez.hersey dıs gorunusunde.hicbi metalci gecinen oturup da hey hey you i dont like ur girlfriend demez yani sacmalık! ayrıca cok salak birisi bu ya röportaj sırasında tip tip hareketler yapıyo masal annatıolar sanki kıza sacı basıyla oynuo konusurken paso cins,sevmyrum. Bu arada chop suey gelmiş gecmıs en b.ktan cover.. almıs resmen içine s.çmış

sen müzikten anlamıyorsun hiç konuşma hayatımda Avril'e metal diyen ilk kişisin bu seni ''A*tal'' durumuna düşürüyor. Skater Boy'u bir dinleyin ;) 

ölü gelin

küfür etseydin üyelere...
dikkat ettiysen o insanda metal olanın avril dinlemeyeceğini söylüyor...

demet_linkin

ya negıcıksın sen be kalitesiz müzklerle gündeme gelmdiğini mi sanoyo bu çok iğrençsin ya ıyyyyyyyyyy sevmiorum seni pissssss aiq:D

ölü gelin

üstüme alındım valla avril okumuyo bunları yavrucan :D :D farkındasın demi :D

Hasan-Can

yaaa yeni albümüne bişi demedim onu bende sevmedim ama ondan önceki albümlerine laf ettirmem ve Avril'i pun'k dinleyenler sever metalle alakası yok metali nie karıştırmışki biraz düşünün saçmalık sizin söylediğiniz dinlemeden bilmeden konuşuyorsunuz bi dinleyin öyle konuşun derim (son albümü hariç)

shimy

her başlıkta uyarmama rağmen msn konuşması yapmaya devam etmektesiniz lütfen forum kurallarını okuyun gereksiz mesajlar da silinmiştir
konuya devam
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mrs.BENNINGTON

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 15, 2007, 06:04:00 PM
Avril'i pun'k dinleyenler sever metalle alakası yok metali nie karıştırmışki biraz düşünün saçmalık sizin söylediğiniz dinlemeden bilmeden konuşuyorsunuz bi dinleyin öyle konuşun derim (son albümü hariç)
senin bu cevabınla bnm yazdgımın ne alakası var. ben nerde avril metal yapıo demişim? rezil ettirme sımdı kendını burda bana dıkkat et laflarına bıraz.

Hasan-Can

hayır ama metalciler dinlio demişsin
''hicbi metalci gecinen oturup da hey hey you i dont like ur girlfriend demez''
bu senin söylediğin şey değil mi? bununla nedemek istedin o zaman :S alla alla metali nie karıştırıyorsun dedim Avril'in metalle alakalı olduğunu söylüyen yok metalciler kendi tarzları varken niye kendi tarzlarına aykırı birşey dinlesin senin söylediğinden bu anlaşılıyo düşüncem yanlışsa daha açıklayıcı bir şekilde yaz...

Mrs.BENNINGTON

'metalciler dinnio demişsin' ben bole bıse demedım kendi kafandan durum yaratma.
hıcbı meralci gecınen oturup da hey hey you u i dont like ur girlfriend DEMEZ  diorum daha ne diyim

Hasan-Can

yahu tamam onu anladım da nie metalci onu dinlesin alla alla onun metalle alakası varmı metalciler kendi tarzları varken niye kendi tarzlarına aykırı birşey dinlesin senin söylediğinden bu anlaşılıyo düşüncem yanlışsa daha açıklayıcı bir şekilde yaz... bun biraz düşün istersen

Mosso

tam tersi olmasın avril amy leeye ozeniyo.Avril lavigne olsa olsa en fazla pop-rock yapar

Requiem

Bu başlıkta tartışmanın daha fazla devam etmesini istemiyorum.. Seviyenizi bozmadıkça yorum yapın ama birbirinize müzikten anlamıyosun müzikle kaynaşamıyosun gibi yorumlarda bulunacak bilgiye sahip olduğunuzu da düşünmüyorum..

Bu yüzden herkes sevdiği grubun veya kişinin başlığında olumlu ya da olumsuz görüşünü bildirsin tartışsın kafi.. ama didişmeden..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Hasan-Can

Quote from: Mosso on Ağustos 16, 2007, 02:00:01 AM
tam tersi olmasın avril amy leeye ozeniyo.Avril lavigne olsa olsa en fazla pop-rock yapar

hocam zaten bizde onu söylüyoruz o pop-pun'k yapıyor bında anlamıyacak ne var

Requiem

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 16, 2007, 02:06:00 AM
Quote from: Mosso on Ağustos 16, 2007, 02:00:01 AM

hocam zaten bizde onu söylüyoruz o pop-pun'k yapıyor bında anlamıyacak ne var

Benim söylediklerimde de anlamayacak bir şey yok sanırım..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!