Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

lp ve türkiye

Başlatan maviş, Temmuz 21, 2007, 08:25:42 PM

Previous topic - Next topic

ÖzLeM

bence çok meşguller...yada bizden haberleri yoq.. :-[

the_R8Ds

bence bu soruya lp turkiye ye neden gelmioor olarak deil de  konserin neden dusenlendigi hakkında konushmak daha dogru olur
konserler genelde album satisi yuksek olan ulkelerde genellikle dusenlenir (malesef uzgunum arklar  orjinal urun almak enayiliktir denilen bi ulkede yasıorus  :-\)
e hal bole olunca album satislari coq dusuk oluor turkiyede grup bakıor shu ulkede albumun su kadar satabilmish adam derki ben bu ulkede fasla tutulmuyorum niye gelim ki dior. adamlar  atıorum 100.000 tane album saatıgı ulkeye mi gider yoqsa 15.000 tane album sattıgı yere mi gider. durum belli sonucta belli

lpbn

valla tam olarak neden gelmedikleri hakkında bi fikrim yok ama içime doğdu gelicekler bu yıl ;) :D
snowflake in my hand

linkieboppers

her içine doğan gerceklescekse... :D
ama umarım dediğin gibi olur..=)

No MoRe SoRRoW..

bence bunun dinle hiç bi alakası yoqq....onemli olann grup seviliomu yada ülkede ii satıs yapabiliomuuu....  ne zaman olursa olsunn (ltfennn)buraya gelsinler... ::)
KiMi iSTeR BuLamaZ,KiMi BuLuR aNLaMaZ..!!!

sheyda

Quote from: geçerken_ugradım on Temmuz 24, 2007, 03:52:47 PM
Farkımızda degiller belki de :P
bencede aslında turnenin tekinde varmışız ama turne erken bitince iptal oolmuşş  :'(
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

linkieboppers

bence birazcık sabretmemiz gerekiyo gelmeleri için..o zaman da gelmezlerse bizim onların yurtdışındaki konserlerine gitmemizden baska caremiz kalmayacak.. :-\

lpandhp

lptürkiye de 24 haziran da efes pilsen one love fest le istanbula gelebilicekleri yazıyodu sankim
SHUT UP WHEN I'M TALKİNG TO YOU!!!

I'm what i want you to want,what i want you to feel.But it's like no matter what i do, i can't convince you to just believe this is real. I love you Chester!!

I don't want to be ignored.

Even if you're not with me,i'm with you!

sevmiyorum ama özlüyorum!

linkieboppers

aynı haber burda da yazıyor..ama lp nin tur planlarında boyle bi kayıt henuz yok ve gruptan bir acıklama da gelmedi..yani o haberin bir kesinliği yok ne yazık ki.. :-\