Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

marilyn manson

Başlatan blind_clown, Eylül 10, 2006, 06:18:55 PM

Previous topic - Next topic

L1NK1N P4I2K

:D:D:D he tmm sewdigim bişiyse zaten kimse tutamaz beni hemen atarım imzayı  dedigde doru hocam belkide gormedi 0 lardan maddeyi :D:D:D:D hehe
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

raines

biraz daha düzgün türkçeyle yazarsan daha rahat okuycaz bizler :) teşekkür ederim

L1NK1N P4I2K

Quote from: raines on Haziran 28, 2007, 02:47:40 PM
biraz daha düzgün türkçeyle yazarsan daha rahat okuycaz bizler :) teşekkür ederim
k.bakmayın hocam edebiyatm zayıftır =) bundan sora dikat ederim ;)
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

§ïяĝαиα

Quote from: L1NK1N P4I2K on Haziran 28, 2007, 02:50:18 PM
Quote from: raines on Haziran 28, 2007, 02:47:40 PM
k.bakmayın hocam edebiyatm zayıftır =) bundan sora dikat ederim ;)

konuyla alakasız kaçcak ama bişi farkettim senin herkese hocam deme gibi bi alışkanlığın var..bu arada hangi klipte kanlar içinde bişiler yaptığını hatırladım heart shaped glasses :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

thanoth

Şu anki durumun sevme veya sevmemeyle çok az alakası olduğunu,yiğit,elbette bilirsin.android'in gördüğü tepkinin buranın 2-3 kişinin sitesi olup olmamasıyla da pek alakası yok.(değil.belirtmeme gerek bile yok,değil)

2-3 kişi olarak günlük hayatta da yakın olduğumuz için birbirimizi etkiliyoruz tabii,ayrıca yakın olmamızın birincil sebebi de benzer düşüncelerimiz.

Herkes elbette ki kendi düşüncesini yazmakte özgürdür(burda),ben,birincil olarak bu kuralı en yoğun kullanan üyelerden biriyim.

Ama ben daha önce de yetersiz ve gereksiz yorumların tepki göreceğini belirtmiştim.
android'in başına gelen de buydu.herhangi biri de olabilirdi.Karşıt görüş de serbest görüştür,bunu gözardı etmeyin.

Şüphesiz gereksiz uzadı.Sinirlenenler oldu belki,ama amaç kimseyi kırmak değildi.

Böyle şeyler olur.

Devam,lütfen. (pofur bey)

edit/ evet,adam çok yakında-şu anda nispeten büyük bi korkum,o veya bu sebepten dolayı konserden vazgeçmesi.

ölü gelin

fazla sündü bu hocam geyiği :D
ya bu adamı mtv de izledim bu gün annemde şans eseri yanımdaydı en iyi dostu terlikle beraber üstümüze saldırıp bize ve televizyona ağır hasarlar verdi :D

hermione

ya bende sırf eric szmanda oynuyo die saint kilibini izledim. izlemez olaydım, evlerden ırak  :o

ousan

açık söleyim saçma sapan yorumlar yapanlar hiçde umrumda değil.. onlara istediğim gibide cevp veririm... onlarda versinler... umrumda değil.. heh

raines

burak dediğin dogru karşı görüşlerde serbest görüşlerdir fakat şöle bi durum var bi insanın üstüne 50 kişi gidip fikrinizi kabul ettirmeye çalışır gibi yazılar yazmakta dogru deil. size sacma gelen bir başkasına dogru gelebilir. bunuda göz ardı etmeyin. ouzun yorumunu kendısıne yakıstıramadım. neyse tamam kapansın bu konu saygı çerçevesinde tartışın ve yorumlar yapın.

§ïяĝαиα

evet bencede kapansın hatta kapamak amacıyla heart shaped glasses'ı koyim buyrun ii seyirler :)

[youtube=425,350]NX1fqMGQWtI[/youtube]
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

utkuemma

bu şarkı manyak asıl ben size şeyi öneriyorum You Spin Me Right  Round hayatımda dinlediğim en manyak şarkı nakaratını kesinlikle dinlemelisiniz.sweet dreams,the beautiful(nası yazılıyosa yada)people,tainted love,hearth shaped glasses,mobscene,dope show bendeki şarkıları ve hepside acaip güzel

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

ousan

çok ahlaksız klip ya.. küçükler izlemesin :S

shimy

evet :S mtv sansür koymuş klibe kan akan yerleri siyah-beyaz yapmışlar sevişme sahnelerini falan kesmişler :D tabi klip ozaman bi boka benzememiş =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

ahaha biz bugün izleyeceğik :D fahişe :P

Mr. MeTaLkiSS

Hem de bir adet şahane çoşucaz heha =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!