Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bir LP konseri için neler feda edilir?

Başlatan shimy, Eylül 11, 2006, 03:10:36 PM

Previous topic - Next topic

C-A-D-I

odamdan çıkan bütün teknoloji aletlerini satardım zaten babam desem dünden hazır rockn coke a gitmedik diye başımın etini yedi:D:D
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

burakobe

taxim meydanında çıplak dolaşmaya razıyım . . .
LP yi sewmeyen ÖLSÜN

mell_lp_mania

valla neyim varsa satardım yani o derece neler neler feda edilmez ki chaz şöle bikerecik sahneye çıkıp soona hiç bişi yapmadan gidsecek deseler yine herşeyimi gözden çıkarırım

sNm_4

bi alt bi üst eşya bana kalsın gerisini alın ;D

By sNm_4 at 2007-08-17

uu2

sadece biletimi veririm izlerim..onların istediğide bu değilmi  :)

didem

zaten lınkınparkı saçarek herşeyi feda etmiş oluysn knser için bişey kalmamıştır yani.. :) :) ;)

forever{linkin park}

lp türkiyeye bi gelsinde nerde olsa giderim :D.ne feda etceme gelince de herşeyi derim ::).ama ailemi düşünmeme gerek.ben herşeyi lp iiçin feda edince onlar ne yapcak :P

S-D_Mike

cd lerimi bide ps 2 mi weririm :)

seln

neyim varsa veririm hele bi gelsinler ;D

peyton sawyer

herşeyimi veririm =) herşeyimi satarım ya
SoMeWhErE I bElOnG

MT

ne gerek var bişi vermeye:D bu kadar seveni var babasının hayrına versin konseri:D
|v|

seren

linkin park konserine gidemde snrr bni naparlarsa yapsınlarr yaff alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neverforgivenangel

::) :o >:( ;D   o atmosferi yaşamak için en değerli malım olan mp3ümü verirdim..fazlasına gerek yok:D

haruka

bilet parası....ama eger konser wermeleri benin feda etceem bişeye baglıysa  sanırım (zaten sahip oldugum we onların ilgisini çekecek bişeyim yok ;D)bi kac tablom war onları weriridim.. ;D ;D

BUSE

ya bi gelseler herşeyimi satarım
yeterki konserlerine gidim ama önemli olan annemi ikna etmek ben onlar için bunu da yaparım ;D