Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

1100 mehmetcik gidiyor

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 04:35:46 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Quote from: ewrimcan
Quote from: RequiemBenim anlamadığım neden biz Afganistan'a Somali'ye asker gönderirken millet gıkını çıkarmıyodu da şimdi aslan kesiliyor?

ben mitinglere katıliodm. o zaman üe diildim.  2.si okonu uzamadı çnk orda çatışmiodk. subayları eğitioduk. hala da.
Ben kişisel düşüncelerden bahsetmiyorum.. millet ayaklanıp yürüyüş yapmıyodu yani..

O zaman burda da illa çatışıcakmışız gibi düşünmeyin bence.. öyle olucaksa bile önyargılı olmamakta yarar var
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

Quote from: Requiem
Quote from: ewrimcan
Quote from: RequiemBenim anlamadığım neden biz Afganistan'a Somali'ye asker gönderirken millet gıkını çıkarmıyodu da şimdi aslan kesiliyor?

ben mitinglere katıliodm. o zaman üe diildim.  2.si okonu uzamadı çnk orda çatışmiodk. subayları eğitioduk. hala da.
Ben kişisel düşüncelerden bahsetmiyorum.. millet ayaklanıp yürüyüş yapmıyodu yani..

O zaman burda da illa çatışıcakmışız gibi düşünmeyin bence.. öyle olucaksa bile önyargılı olmamakta yarar var

elbette. önyargı diil ama. bu ülkede son 3yılda teröre kurban gidenlerin sayısı bu yılın ilk 8ayına eşitse problem var demektir. önce pkk sonra lübnan olsa baş göz ederdim.

işine geleni basan basına basalım

Requiem

14. ülke dışı görevimize çıkıyoruz ve 13ündede pkk vardı.. yanlış anlamayın kimseyi savunmuyorum sadece sorguluyorum
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

korede yoktu. ve pkk 8 ayda 500 kişiyi öldürmüordu.

işine geleni basan basına basalım

delilah

ben bunlara asla oy vermem.. kendi oğlu yurt dışında okuyo kızı yurt dışında yaşıyo ağa halkımın vatana hizmet için askere gitmiş evladını ölüme gönderiyo.. bence dini sömürüp başa geçtiler..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!