Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avrupa yakası

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 11, 2006, 05:39:33 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: Darkshines on Kasım 05, 2006, 01:59:00 AM
eski gidenlerden en önemlisi Şesu gitmesiyle beter olan sırf Engin Günaydın'ın üstünden para kazanan her bölümünde konusuz gelişi güzel giden artık suyu çıkan dizi..
ewet bencede =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

evet bende katılabilirim buna ama gaffur ve burhan tipleri çok komik ya :) :)

delilah

gaffur çık hayatımdan :P
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ölü gelin

gaffur tiplemesinden nefret ediyorum ya sıktı artık yok gaffur spor yok en çok mesaj gönderene gaffur pijaması zıkkmın kökü be kapatın çenenizi de oturun adam gibi :S

black_ece

ya tipleme iyi am ahrbiden suyunu çıkardılar bu arada ata nın gidip yolga nın gelmesi mükemmel olmuş :D

ewrimcan

yani sıktı artık. bizim müdür bile yapio espirisini (!).     sakız oldu yaa.  cehalet.

işine geleni basan basına basalım

selinkinpark

Quote from: ewrimcan on Aralık 23, 2006, 08:18:56 PM
yani sıktı artık. bizim müdür bile yapio espirisini (!).     sakız oldu yaa.  cehalet.
cidden cok sıktı ya qaffırr :D

Requiem

Günlük hayatınızda yolda yürürken bile "beni begenmiyur musun?" diyen insanlarlarla rahatlıkla karşılaşabilirsiniz.. ben karşılaşıyorum da..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

sürekli kendini tekrar eden  ve de oha falan oldumdan sonra hastalık gibi yayılan skeçlere sahip bir dizi..
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

sınıfta avrupa yakası esprilerini yasakladık. herkes uydu. tiyatro ve basın kolunda da uygulamayı düşünüorm. çömlerin sakızı da çekilmio be...!!

Requiem

Bu arada Penguen'de şöyle bir tespit okudum doğru mu gerçekten? Televizyon izleyemiyorum da =)

"Avrupa yakası dizisinin yeni bölümlerinde "Ice Cafe" diye bir mekan oluşturulmuş.Mekanın tabelasını içerden düz bir şekilde görüyoruz.Oysa tabelanın içerden ters bir şekilde okunması lazım değil mi?Yoksa dışarısı soğuk olduğu için dışarıyı mı Ice Cafe olarak değerlendirmişler?"

Merak işte =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ewrimcan

evet öyle bişiler vardı. ama ben tiyatro havası kazandırmak için böyle bişeyin yapıldığını sanıyorm.

Mr. MeTaLkiSS

ben bişeye gülüosam genelde 50 kere de aynı şey sölense yapılsa gülerim o yüzden benim hoşuma gidio bu dizi :D ammavelakin izlemiyorum o ayrı :razz:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ZongiR

belki gaffurun bokunu cikarmis olabilirler ama diziye yeniden hayat verdi gaffur ve burhan.rollerinide cok iyi yapiyorlar.benim hosuma gidiyor.ayrica tv de izlenebilecek bi kac diziden biri bence tek.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

selinkinpark

Quote from: Requiem on Aralık 25, 2006, 02:14:21 AM
Günlük hayatınızda yolda yürürken bile "beni begenmiyur musun?" diyen insanlarlarla rahatlıkla karşılaşabilirsiniz.. ben karşılaşıyorum da..
daha dün elimde torbalarla(yemek torbaları :lol:)eve qiderken karsıdan bir boyacı qeliyodu tam yan yana qecerken adam kulağıma bağırdı beni beeenmiyırmısınnn?diye :( :shock: :mrgreen: