Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

InnOCenT_SiNNeR

Bn hemen iceri alırdım sonra onlarla baya bi konusurdum onlar hakında sonra grupla beraber bn de gitar calardım sonra LPFT yi gosterirdim bilgisayardan
sonra enstrumanla fln geldilerse onları bırakmalarını isterdim hatıra olsun diye dısarıyı gezdirirdim bseyler yerdik yemeklerine bayıltıcı ilac koyardım ucagı kacırırlardı bigun daha benimle kalırlardı  :D

chazyyy

beni sabh kaldığımda görceklri için görürü görmes kaçarlardı o saçlaa papaz gibii :):)neyse kaçmaslarsa chazz alıp camiye giderdimm orda bi müslüman yapardım  bunu ondan sonrada hazır gelmişiss bide imam nikahıı ohhh sonradaa ewe giderr bu diğer ark ları merwe(kankam yani) ona werirdim o ilgilenirdii bende chessle ewde yeni evli çüft ne ediyosa yapardıkk(sapıkk olduu birasss nese çok sorry)

Glsn

bn hemen alır mert'te giderdim sonra 8 kişi takılırdık :D
GÜLSEN&MERT

ezqi

bilemiyorum ama ben zaten o an bayılırdım heralde : cünkü böle bişiyin olmasının mümkünatı yok. neyse geldiler diyelim--- hemen içeri alırım. heycandan sıtma nöbetine tutulmus gibi titrerdim herelde.-- gerçi bide pek ingilizcem yok nasıl konuscagımı bilemiyorum ama bildigim kadar işte-- sonra bütün lp delisi arkilerimi cagırıırdım----- hikayenin dewamını yazamıcam cünkü napardım bilemiyorum  ???  ::)

pınar özkaya

valla ne biliyim yerdik içerdik ıspartanın nesini gezdiriyim ben gezmek istemesler zaten ama chaz'a sürekli sarılırdım heralde ;D gitmemeleri için yalvarırdım özellikle chaz'ın ah ah nerde ya öle bişi olsa bi kere görebilsem :(
chazzz

zFer

littleches arkadaşım bence sen Lp şarkı sölerken hiç vokal fln yapma hatta sen sus gözlerin konuşsun  ;D ;D ;D

Heart Attack

ne kadar tişörtüm varsa hepsini imzalatırdım  :D
Sonra da biraz Alsancakta , kordonda gezeriz .. Mc Donalds'a götürürüm  ;D
Eve geldiğimizde de birlikte bir şarkı yazarız ve düet yaparız  :)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

No MoRe SoRRoW..

sabah ilk once lp sarkılarıyla kendimize gelir sonra onlara bi lahmacun yedirirdimm-tabiki de acılı,cok acılı olmazdıı yanarlar snra kıyamam onlara- :) ee snra galatasaray macına gderdik bol bol resim cektrirdik eger zaman kaldıysa tabi ki de blgsyra gecer internette surunurdukk aklıma baska bşi gelmio
KiMi iSTeR BuLamaZ,KiMi BuLuR aNLaMaZ..!!!