Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

şebnem ferah

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 12, 2006, 05:58:09 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Ya kendince haklı olabilirsin ama oha yani o zaman ben şimdi burda güllü'nün sesi tarjadan güzel desem insanlar rahatsız olmuycak mı? Gerçi istediğinizi deyin ya en azından insanlar hakkında kolay fikir sahibi olunabiliyo herkes kendini belli ediyo ne de olsa..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

NEVERlandLP

eet..şebo ile güllüyü aynı kefeye koyanda belli ediyo amyle kıyaslayanında...her neyse topici daha fazla işgal etmesek iyi olur şebo yorumlarına aynen dwm...

Mr. MeTaLkiSS

Ben şeboyla güllüyü aynı kefeye koymuyorum dikkatli oku.. Aynen sen nası şeboyla amy'i karşılaştırıyosan ben de güllüyle tarja'yı karşılaştırıyorum aynı alaka işte.. Herneyse eer şeboya devam..
Limp Bizkit forever...

primula

türkiyede en iyi rock çı kadın bence

υηƒσяgινєη.

mthnLP

bencede Türkiye'deki en iyi rockçı kadın.ondan sonrada özlem tekin gelir benim için.(kadın rockçı olarak)

özgür69

sana katılıyorum dostum sıralama aynı ;)
.                                      

Mr. MeTaLkiSS

Eet orası şüphesiz türkiye'nin en iyi kadın rockçısı olduğu bariz..
Limp Bizkit forever...

Mrs.BENNINGTON

şebo tr de tek! kadının rakibi yok..bu sesle yurtdışında olsaydı amy den önce patlardı

matthew

kadının beğenemicemiz bir şarkısı yokkki müthiş bir ses ve müthiş bir mantık var kadında...

Trinitrotoluen

ya arkadaslar türkiyenin en iyi rockcısı deyip durmayın. bence dünyada en iyi seslerden birisi.dünyaca ünlü cogu kadın sarkıcıdan daha cok begeniyorum sebo'yu. birde amy var tabi.
paylasım için saol arkadasım...

lp__fan

sesi cok guzel seviyorum bu kadinin sarkilarini turkiyedeki en iyi kadin rockcilardan biri

sanmm

yazdıı sözler çok mantıklı bence. şahsen ben şeboyu dinlerken transa geçiyorum. ;D :D süper bi insan ;)
...yok işte...

click

bir tanedir sebo :)

hangman

Quote from: lp__fan on Temmuz 21, 2007, 12:04:03 PM
sesi cok guzel seviyorum bu kadinin sarkilarini turkiyedeki en iyi kadin rockcilardan biri

aynı fikirdeyim kusursuz bir sesi var şarkı sözleri de anlamlı bence bir numara

caps lock tuşunu kapalı tutsan bana da bu kadar zahmet vermezdin =)    lütfen mesajlarınızın hepsini büyük harfle yazmayınız    shimy

anchebut

fazla söze gerek yok kadın vokaller arasında benim için cok özel bir yere sahip,seviyorum onu:)