Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Limp Bizkit

Başlatan Mike989, Eylül 13, 2006, 10:47:15 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Limp bizkit geri dönücek derim ben , bu kadar insanı yüz üstü bırakamazLar şimdi insanLar'ın akıllarında  (para içinmiş) cümLesi yatıyor ama Fred durst gibi bi adam kadınLara ilgisi çok büyük , wes'ede aynen böle sölemiş ben kadınLarLa uğraşim .. Wes'te kızmış , bu kadar fan'ı böle bırakamaz Limp bizkit ..

Yüksek hatta çok çok yüksek bi kapasite'ye sahip bi grup , chocolate starfish gibi  albüm yapabilen bi grup bunu devam ettirebilir , grup içi probLem'Ler özellikLe bu tarz ünLü grupLarda daha çok görülüyor amaç sadece müzik olsaydı böle olmazdı ... Şahsen ben demek ki para içinmiş diyorum .. Dağıldığını öğrendiğimde abartmıyorum nerede ise ağlıyacaktım çünkü beni iten LIMP BIZKIT'tir .. Bu grup bunLarı düşünücek olursa bi elbirliği ile bomba gibi geri gelebilir .. Wes'in yeni bir grubu var , wes'te bunu es geçebilir mi.? bilemiyorum fakat herşeyi göz ardı edip 19.000 kişinin konserLerine gelip Bizkit diye bağırdıkLarı LIMP BIZKIT'e yoğunlaşırlarsa ( ki ben buna inanıyorum yada inanmak istiyorum ) O grup geri gelir ve afedersiniz ama ortaLığın a ...... koyar .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

albüm kapakları... çok sewdim koyayım dedim ya =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Bence toplanmıycak çok umutluydum gene birleşirler fln diye ama baya bi araştırdım we sanırım toplanmıycaklarına eminim işallah g.t olurum ya
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

gecen gün top 10 de bunnar vardı izledimM...

shimy

sanırım bunun solistinin oynadığı bi film var nüfus diye bu gün aldım izleyecem korku filmi bakalım solistin oyunculuğu nasılmış :lol:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

şu an yine rollinden sonra nookieyle bi şarkı en fazla kaç kere üstüste dinlenir olayını deniyorum... :D

I choose hush...

Littleches

Nookie orjinaL nookie ise usanmadan dinLersin yahu , new old songs albümünde ki remix hali  çok iyi değildi iyiydi ama çok iyi değildi (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

O da iyiydi ya sevmiştim ben" Leave me aloneee" bölümünü özellikle dağılmış olsalarda unutamıyacağım tek parçaları Boiler'dır .)

Mr. MeTaLkiSS

Eet Neptunesle yaptıkları nookiede leave me alone aaaaaaaaaaaa diye bi bağırtı vardı komediydi ya tabi ki şüphesiz normal hali çok daa güzel mesela alın şunu bir izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=Z0Lb-OrILvU
Limp Bizkit forever...

Sumween

ya arkadaşlar bişey farkettim çooook abes kaçacak olabilir ama LBnin metalde olması gerekmiyo mu? nu-metal olaraktan....
   bu arada LBnin a place for my head coverini buldum galiba... biraz değişik :S ama scream kısımlarını iyi yapmışlar...
  bir de şunu söylemeden edemiycem faith başlarken kendimi tarkan dinliyomuş gibi hissediyorum :D

I choose hush...

Mr. MeTaLkiSS

zaten faithin esprisi orda ondan sonraki coşuşla alayının aklını alıyo yani :D
lb hard rock punk ve rap birleşimi olduundan rockta olması daa ii ama cidden metal olan şarkıları (counterfeit, pollution, stuck, take a look around, crack addict, eat you alive, the truth, stalemate, leech, nobody like you, head for the barricade vs) mükemmel yani bana kalırsa rocka da konsa olur metale de farketmez yani ikisinin ortası limp bizkit
Limp Bizkit forever...

Sumween

heryerde nu-metal olarak geçiyo ondan öyle dedim yani :)

I choose hush...

Mr. MeTaLkiSS

taam orda da olsa burda da olsa farketmez yani limp bizkit olayı bu ben de bunu diorum
Limp Bizkit forever...

Darkshines

Ne nu-metal ne de rock efsane oldular gayrı .)

Mike989

THE UNQUESTIONABLE TRUTH PART '''''''''2''''''''''

Bugün dolanırken bu haberi buldum. İnşallah Gerçektir. Çok sevindim habere ya  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Wes Borland'ın Limp Bizkit'in sona geldiğine dair yaptığı açıklamalar, Limp Bizkit'in solisti Fred Durst'ü çileden çıkarmış. Durst, MySpace'teki sayfasını Borland'ı hedef alan açıklamalar kullanırken, aynı zamanda Borland için 'Unacceptabelinterlude' adında bir şarkı hazırlamış.
Geçtiğimiz ay içerisinde MTV'ye verdiği röportajda Borland, Limp Bizkit'in bittiğini ve gelecek planları arasında Limp Bizkit'in yer almadığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından gözler, Limp Bizkit'in solisti Fred Durst'e yönelmişti. Ancak Durst uzunca bir süre sessizliğini korudu ve konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Durst, asıl açıklamasını MySpace'teki Limp Bizkit sayfasında Borland için hazırladığı 'Unacceptableinterlude'u yayınlayarak yaptı. Borland'ı aileye sırtını dönen kişi olarak tanımlayan Durst, 9 Nisan'da yaptığı açıklamada ise Ross Robinson ve Wes ile yeni bir şarkı kaydettiklerini yazarak Limp Bizkit hayranlarının kafasını karıştırdı.

Bu arada "The Unquestionable Truth Part 2"nun yayınlanacağını ve albümün hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Durst, albümü aileleri için yayınlayacaklarını belirtti.