Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

tek atımlık barut olduklarını anlamalarından ileri gelen birşey ikinici albüme birinci albüm kadar güvenemiyorlar da ondan :D

*linkin_park*

evet ya baya bi geri kaldılar. aynı parçalarını dinlemekten sıkıldım =)

lp_cemre_chaz

bence harika bi grup ne kadar dinlesemde sıkılmıyorm walla ve türkiyede onların üstüne tanımam....

click

birkaç hit parça yapıp ortalıktan kayboldular

Hasan-Can

Quote from: lp_cemre_chaz on Ağustos 12, 2007, 04:38:41 PM
bence harika bi grup ne kadar dinlesemde sıkılmıyorm walla ve türkiyede onların üstüne tanımam....

aynen bak sana katılıyorum Türkiye'de onların üstüne tanımam bende

ölü gelin

abi yapmayın ya üstüne tanımıyorum ne demek orda bi şebnem ferah bi pentagram bi mor ve ötesi bi kurban ne halt yiyor o zaman ...
adamların müziğe verdiği onca yılı  bi düşünün müzik için yaptıkları fedakarlıkları falan

manga naptı havadan sıazcık elleri yüzleri düzgün  oldukları için ve rock müziğin türkiyede tam patlama sürecinde bi albüm yaptıkları için bi yerlere geldiler bak görüyorsun bir tane albüm yaptılar başka bi çalışma yok yapmayın allah aşkına azcık makul düşünün

lp_mike_chester

Quote from: ölü gelin on Ağustos 15, 2007, 05:27:22 PM
abi yapmayın ya üstüne tanımıyorum ne demek orda bi şebnem ferah bi pentagram bi mor ve ötesi bi kurban ne halt yiyor o zaman ...
adamların müziğe verdiği onca yılı  bi düşünün müzik için yaptıkları fedakarlıkları falan

manga naptı havadan sıazcık elleri yüzleri düzgün  oldukları için ve rock müziğin türkiyede tam patlama sürecinde bi albüm yaptıkları için bi yerlere geldiler bak görüyorsun bir tane albüm yaptılar başka bi çalışma yok yapmayın allah aşkına azcık makul düşünün

arkinin dediğini katılıyorum 1 albüm yaptılar dondular kaldılar canlanmaları lazım iii gruplar ama dediğimiz gibi  pentegram - mor ve ötesi ne  halt yiyor o zaman....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Hasan-Can

yaaaa rapcore tarzını yapan başka Türk grubu varmı ki? asıl siz biraz düşünün LP gibi onlarında tarzı hiçmi ayrt edemiyorsunuz normal rock tan LP normal Rock değil bunu kafanıza koyun

lp_mike_chester

war abi ama tanırmısın bilemem mangır die bir grup...:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ad infinitum

hörttürükten midye grup

Hasan-Can

Quote from: ad infinitum on Ağustos 15, 2007, 10:52:27 PM
hörttürükten midye grup

bi git işine bea biraz saygı duy istersen onları senin tarzında müzik yapıyorlar senin öyle bi grubun olsa böyle demezsin

ad infinitum

peki ''onları saygı duyayım'' ben de senin tarzında müzik yapıyorlar derken sen benim tarzımı nerden biliyorsun?ayrıca benim öyle bir grubum olamaz ben öyle şeyler dinlemem çünkü ve ayrıca senden yaşça büyük olmamdan mı artık neyden kaynaklanıyor bilemiyorum manganın bateristi(özgür can öney)bizim okulun astronomi bölümünde okuyordu ve adamın sınıf arkadaşı aynı zamanda çok yakın arkadaşı çok sevdiğimiz bir abimiz bize hiç kimsenin bilmediği şeyler anlattı grup hakkında haa bu kötü anlaşılmasın sakın iyi şeylerden de bahsetti ama şu an bulundukları yeri hak etmediklerini düşünüyorum ülkemizde bu adamlardan kat kat iyi müzik yapan azımsanamayacak kadar grup var ama mangaya sağlanan imkanlar o adamlara sağlanmıyor ya da kendi maddi yetersizliklerinden dolayı istedikleri şeyleri yapamıyorlar ve emin ol ki grup hakkında senin bilmediğin birçok şey biliyorum ve yine emin ol ki ben burda bir şey yazarken kıçımdan atarak yazmam bir bildiğim vardır ki yazarım amacım her yerde mesajım olsun değil!müzik yapan herkese de saygım olduğunu ancak derecelerinin farklı olduğunu belirtmek isterim

ve ayrıca forumu tartışma ortamı haline getirdiğim için özür dilerim gerçi ben yapmadım aslında açıklamamı sundum sadece bazı arkadaşları aydınlatmak için...saygılarımı sunarım

Hasan-Can

bak manga ilk çıktığında LP'nin takliti denilmedimi adamlara? LP dinliyorsun ondan bu sitedesin. tamam benden yaşça büyük olabilrisin nolmuş büyüksen tamam onlardan daha iyi müzik yapanlar elbette vardır ama bu tarzda kendi seslerini duyura bilen tek grup manga dır... tartışılacak bi konuda değildir

ad infinitum

yok yok senle olmayacak bu iş her şeyi neden anlamak istediğin gibi anlıyorsun sen?ayrıca nasıl her şeyi bildiğini düşünüyorsun?bu nasıl bir zihniyettir ''LP dinliyorsun ondan bu sitedesin'' nasıl diyebiliyorsun neye dayanarak ben LP dinlemiyorum arkadaşım çağırdığı için burdayım hadi bakalım nolucak şimdi tüm hipotezlerin çürüdü mü?grubuna bir tane turntable ekleyince rapcore mu yapmış oluyorsun manganın tarzı rapcore filan değildir.Bundan sonra da bir şeyler hakkında kesin emin olmadan,iyice araştırmadan yazmamanı;forumları da tartışma alanı haline getirmemeni rica ederim,sen neden bu kadar üstüne alındın kim bilir burda benim sevdiğim grupları beğenmeyen kötü eleştirilerde bulunan onlarca insan vardır ama hiç öyle sayfa sayfa dolaşıp da aha bu benim grubuma laf atmış hemen cevap vermeliyim diye bi ihtiyaçta bulunmadım ve saygıdan bahsediyordun ya az önce madem önem veriyorsun öyleyse insanların da fikirlerine saygı duymak zorundasın.

Hasan-Can

tamam sana biraz haksızlık ettim kabul ediyorum kusura bakma... bu konuda tek böyle diyen ben değilim benim çoğu konuştuğum insanlarda öyle biliyor. ve ben herşeyi bildiğimi söylemedim