Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

bence mangayı dinlerken LP yle aynı kefeye koymamalısın,yada karşılaştırma yapmamalısın tabikilp nin yanında ezik kalırlar...

türkiye de yaptıkları müzik türünü dooru dürüst kimse yapmıyo, bir boşluğu dolduruyorlar.. bi iki daha albümn yapsalar,tecrübelerini arttırsalar daha ii olur...hatta bi ara eurovisona gitme sölentileri vardı ben cok sevinmiştm keşke gitseler die ama nerdeee bizimkiler gittmişler K.D yi seçmişler..
albüm yapmazlarsa, hayatlarına bi bar grubu olarak devam ederlerse bi süre soora şahsen bende dinlemem...albümünde ki bütün şarkıları severek dinlediim halde...bi işe girip onu yarım bırakmak olmas..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

€roS

kanka valla ya güsel manga taklit yapmıolar bence kendilerine göre müsik tarzları var bi sefer eski kız arkadaşıma sakın bana söyleme şarkısını dinle dedim kavga etmiştk yani oturup ağlamıştı baya koymuş anlaşılan çünkü sözler anlamlı aga ya ;D ''kadınmı sandın sen kendini bilmeden'' harika bence dinlenir derim benn ;)

sceptical

eyvallah kardeşler düşünceye saygımız sonsuzdur
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

ShapeshifteR

ya müziğin takliti olmaz tabi ki ya o zman bir sürü rock grubu var hepsi birbirini taklit ediyo

lp_mike_chester

Quote from: sceptical on Mayıs 23, 2007, 02:08:31 PM
ya şu MANGA grubu tam bir LINKIN PARK kopyası bence kendilerini onlara benzetmeye çalışıyorlar  ;D

bence alakası yok benim arkide limpbizkit e özenio diyo ne alakaysa?
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lnknqark_!rew

bence manga, göksel ile yaptığı düet iğrençti.mnganın en büyük hattası bu bence!!!

ShapeshifteR

bncede manganın en güzel şarkılarındn biri gokselle olan dueti..

shimy

öööff tamam ya manga LP den esinlenerek müzik yapmış olabilir bu konuyu bkz saffalar önce kapatmıştık ama yine açılmış lütfen karşılaştırmaya tabi tutmayalım manga LP nin tırnağı olamaz :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lnknqark_!rew

tabikide sana katılıyorum.çünkü ikisi çok farklı şeyler biri nu-metal sölüyo biride türk rock sölüyo..........

Darkshines

Quote from: lnknqark_!rew on Mayıs 24, 2007, 09:27:05 PM
tabikide sana katılıyorum.çünkü ikisi çok farklı şeyler biri nu-metal sölüyo biride türk rock sölüyo..........
ahahahaahahahahahah o büyük fark bu mu ? Sanki LP'nin türk rock yapma ihtimali varmış gibi..Türk rock nedir ya (:

sceptical

dediğimiz gibi her türlü düşünceye saygımız sonsuz
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

Sumween

Quote from: sceptical on Mayıs 23, 2007, 03:30:23 PM
ya dediğim gibi görüş farklılıkları olabilir
Quote from: sceptical on Mayıs 23, 2007, 03:48:33 PM
eyvallah kardeşler düşünceye saygımız sonsuzdur
Quote from: sceptical on Mayıs 25, 2007, 01:07:21 PM
dediğimiz gibi her türlü düşünceye saygımız sonsuz
anladık evet düşünceye saygı =)
  Ben Göksel'le yaptıkları olayın onları tanıtmada ve sevdirmede daha çok rol oynadığını düşünüyorum,mesela dursun zaman düet olduğu için değişik ve zevkli bi çalışmaydı,ilgi çekti ve sevildi bayağı..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ShapeshifteR

düşünceye saygımız sonsuz Sumween :P :D

Roswegas

'yalan' güzel şarkı

linkin park_elif

bence manga süper bir grup onun onlar yapılmayanı yapıyorlar sitde biz arkadaşımızda sölemiş zaten bunu bir boşluğu dolduruyorlar şuan piyasada türk grupların içinde en iyisi MANGA sonra dier grupğlar geliyor tabiki ama en iyisi manga
bu son olsun yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm nefretim kederimden...!!!!