Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Reklamlar

Başlatan Requiem, Eylül 14, 2006, 12:27:09 AM

Previous topic - Next topic

Sumween

avea nın reklamları şirin aslında da şu en son çıkanında rapper bi karı avea bi dünya die şarkı sölüo ya ıııııyyyyyy iğrenç yaa ...ama arkadaki mawili iki kafadar çok tatlı....

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

MikeShinoda_LPU

Quote from: Sumween on Eylül 16, 2006, 11:15:25 PM
avea nın reklamları şirin aslında da şu en son çıkanında rapper bi karı avea bi dünya die şarkı sölüo ya ıııııyyyyyy iğrenç yaa ...ama arkadaki mawili iki kafadar çok tatlı....

dikkat ettiysen south park'taki karakterlere çok benziyorlar
belki dikkat çekmek için yaptılar :rolleyes:

shimy

en güzel reklam turkcell reklamları oooyy yirim ben o veletleri :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

MikeShinoda_LPU

Quote from: shimy on Ekim 04, 2006, 03:16:10 PM
en güzel reklam turkcell reklamları oooyy yirim ben o veletleri :)

adamlar haklı türkiyenin %90'ın dan fazlası turkcell kullanıyo :)
en saçma reklam hani adam bombayı verdiye  çoçuğun kekini alıyo
bence çok saçma :mad:

b:shRa

ark.lar şu "bi adam vardı,canı sıkılan,canı sıkılan"a sinirötesi oluyorum .. neden bu reklam milletin diline bu kdar dolanıyo yaa ?? Dersanede herkes söyleyip duruyo :D kafayı yicem yakında ..

MikeShinoda_LPU

Quote from: b:shRa on Ekim 04, 2006, 08:13:00 PM
ark.lar şu "bi adam vardı,canı sıkılan,canı sıkılan"a sinirötesi oluyorum .. neden bu reklam milletin diline bu kdar dolanıyo yaa ?? Dersanede herkes söyleyip duruyo :D kafayı yicem yakında ..

TÜRKİYE'nin yıllar önce o şarkıyla eurovision'a katıldığını biliyomuydunuz? :razz:
tabii reklam için şarkıyı biraz değiştirmişler

black_ece

hadi ya hangi şarkı bir yerden bulup dinlemem lasım
bir adam vardııııı.....

b:shRa

ayy yok yaa bilmiodum valla :D  çkk gıcıkk yaa ..

ugur-acikgoz

oo şarkıyla eurovisiona gidilirmi ya allah allah beyinsiz herifler ama şarkı sinir bozucu ya hakkaten

muzzy

Quote from: Requiem on Eylül 14, 2006, 12:27:09 AM
Dikkatinizi çeken veya sevmediğiniz reklamlar varsa burada paylaşabiliriz veya yorumlarınızı yapabilirsiniz =)

İlk olarak benim Honda Civic reklamı çok dikkatimi çekti bence harika yapmışlar ; http://84.40.3.164/

Bir de Honda Accord reklamı çok güzel olmuş; Bu reklam tek bir seferde çekilmiş ve tam 606 kez tekrar edilmiş yapımı için 6 milyon dolar harcanarak 3 ayda tamamlanmış yazıyor ancak ne kadar doğru bilemiyorum.. ; http://www.steelcitysfinest.com/HondaAccordAd.htm

Bir de şu "bir adam varmış canı sıkılan" diye zırvalayan reklam çıkınca kafayı yiorum :D

bu birinci reklam süpermiş yaw ilk defa görüom..ikinciyi görmüştük zaten onun kamera arkasını da izlmiştim gerçekten aşırı uğraşmışlar..saolasın kardeş... :)

Dehşet xXx

Şu GençturkceLL'in rekLamLarına uyuz oLuyorum yaa yok I don't Love you Barbaros yok sen çok nobren oLdun BerkaLp abi bu ne yaaa buram buram özentiLik kokuyo rekLam + bide doğru düzgün erkek ismi buLamıyoLar mı bew :S çok mu aramışLar bu isimLeri

Sumween

abi nescafe nin yeni reklamlar süper ya: fındık....badem...çikolata... seke seke üç tipsiz üni.li reklam yapıo ya hayran kalıyorum heriflere :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ugur-acikgoz

cellocan reklamları mükemmel çok seviyom valla hele o süt isteyen küçük kız bitiriyo beni ne şirin ya :) :)

selinkinpark

reklamlardan nefret ediorum..

Mr. MeTaLkiSS

eet aynen ya dikkat çeksin die türlü türlü irençlikler yapılıyo reklamlarda şahsen hiç izlemem yani
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!