Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Art of Chaos

Başlatan §ïяĝαиα, Temmuz 30, 2007, 12:42:36 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

ART OF CHAOS

Grup Açıklaması:

Los Angeles'dan olan bu grup, nu-metalin bir bakıma şeklini değiştirerek kendi soundlarını yaratıyor: tür olarak sınırlanmamış ve eşsiz..
Lucid EP grubun, yaptığı müziğin uçsuz bucaksız enerjisinden ve müziksel dinamikliğinden bir tat içeriyor..
Keskin vokaller, zorlu melodiler ve hard rock dürtüsü ile Lucid modern rocka hakim oluyor..
Her parça, keskin bir enerji ve çok güçlü bir ahenk içeriyor ama daha da önemli olan şey parçalar anlam olarakda çok güçlü.
Müzikleri sadece kulağa hitap eden türden değil aynı zamanda zekice..

Biyografi:

Los Angeles / Orange Country den olan grup 2004 yılında kuruldu.
Yollarına Güney Kaliforniya'da devam ettiler, ve sounlarıyla herkesi kendilerine bağladılar.
Canlı performanslarıyla da hızlı bir şekilde fan kitleleri arttı. Hala da artmakta..

Grup Üyeleri:

-Matt (gitar)
-Dave (davul)
-Brian (vokal)
-Jeff (bass)
-Miles (gitar)

2005 yılında Lucid adlı EP'yi çıkarttılar..bu ep'de 5tane şarkı var.bunlar;
-Nothing at All
-Coward
-Chaos Factor
-Alright
-Maker Maker

Art of Chaos Myspace

stüdyo albümleri de çok yakında çıkıyo..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

Projekt Revolution turu için Los Angeles grupları arasında yarışma yapılmıştı..kazanan PR Turunun açılışını yapıcaktı ve bende gruplara bakmak için siteye girdiğimde gördüm bu grubu =)
Sonra oy verdim :D İlk 5 e kaldılar..ama Linkin Park seçicekti 1. yi ve AoC u seçtilerr :D
çok iyiler bence 8)

dinlemek isteyen varsa..(canlı performans değil)
>>Chaos Factor

[youtube=425,350]LBmmO554C5U[/youtube]

shimy

açıkca konuşuyum pek sevmedim =) radyoda bir şarkısını çalmıştım sigaranın beyin s*kmelerinden sonra ama ne zaman biticek diye şarkının süresine bakıp durdum :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

o şarkının adı nothing at all'du yeşim ayrıca süperdi bence 8) tabi bence..biraz punk kaçabilir ilk defa dinleyenlere ama yine de fena yapmıyolar..ki daha albümlerinin bile olmamasına bakacak olursak kendi çaplarında baya iyiler..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...