Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

The O.C.

Başlatan Sumween, Eylül 18, 2006, 08:21:43 PM

Previous topic - Next topic

b:shRa

izleme zaten;;bikaç bin erkek marissa için yanıp tutuşuyo .. o da hiç birine pas vermiyo .. o kadar yani ..

black_ece

ya iğrenç bir pembe dizi havası var dizinin :D televonela olmuşlar :D gençlik dizisi isteyenlere one tree hill i tavsiye ederim :D

ölü gelin

o gençlik dizileinin hi ç birini izlemeyin bence hepsi de saçmalık  :bonus:

Dehşet xXx

VaLLa bencede en iyisi One Tree HiLL

Sumween

vaa bu topic duruyomuş =)

yeni duydum Marissagül ölmüş nası öldüğünü bilen var mı, merak ettim? Dizi de bitmiş galiba... :) ama kızın nası öldüğü konusunda aydınlanmam lazm ya çok merak etm o.c. fanlar da var sitede bi ışık tutun pls =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Nisan 06, 2007, 07:55:30 PM

yeni duydum Marissagül ölmüş nası öldüğünü bilen var mı, merak ettim? Dizi de bitmiş galiba... :) ama kızın nası öldüğü konusunda aydınlanmam lazm ya çok merak etm o.c. fanlar da var sitede bi ışık tutun pls =)
bugun ızledım dızıyı ya nasıl bıtmıs ya da ben eskı bolumlerını ızlyorum..  :-\

black_ece

Quote from: Sumween on Nisan 06, 2007, 07:55:30 PM

deftones a sorarım ben de kaçırdım o bölümü
falla sonlara soru toparladılar yoksa baya baya berbatr olcaktı =)

Roswegas

herkes kötü şeyler söylemiş ama  ben çok seviyorum OC yi

belki Ryan ı kendimle özdeşleştirdiğimdendir(özdeşleştirdiklerindendir) ama bence gayet güzel

hala kaçırmam hiç bi bölümünü

Marissa ölmese daha güzel olcaktı ama neyse.. o da 'micha nın güzelliğiyle yürüyo o dizi' diyenlere cevap olur

Sumween

1- 25 harflik kelime bulmnuşsun yine hoşuma gitti :D
2- Dizinin bi zamanlar fanıydım çok feci ama son sezonda bıraktım...
3- Marissa nasıl öldüüü?
4- Trey vurulduğu zaman yani bilmem kaçıncı sezonun sonunda çıkan müziği nerden bulabilirim?
5- Dizi bitti mi bitmedi mi??
:D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Nisan 07, 2007, 03:34:55 PM

3- Marissa nasıl öldüüü?
4- Trey vurulduğu zaman yani bilmem kaçıncı sezonun sonunda çıkan müziği nerden bulabilirim?

:D

trafik kazası galiba ryan ın kollarında öldü
şarkıyı atim mi sana imogean heap ın hide and seek şarkısı o var bende =)

Roswegas

1-- :D:D
ama bi açıklık getireyim, ryan a kişilik yönüyle,yaşadıklarımız yönüyle  bezetirler fiziksel açıdan değil...

2--üzüldüm
3--diziye sonradan Volchok diye bi karakter girdi orayı yakaladınmı bilmiyorum..volchok marissayla ryan ayrılınca marissayı kaptı ama marissa sevmiyodu bunu öyle gecelerini geçirmek için falan takılıyodu..
volchok ta özen göstermedi başta ilişkilerine ama sonra bağlandı galiba kıza..

bunlar bi partiye gittiler volchok pislik bi herif orda para çaldı.marissa öğrenince ayrıldı.sonra ryan çalınan parayı almak için volchok a gitti.parayı aldı volchok un şu sözlerini unutamam
- hadi bitirelim şu işi.
-kavga etmeye gelmedim
- yapma hadi kavga içn ölüyosun
(ryan durdu)
-peki şu hoşuna gider mi istersem marissa dan bu haftasonu özür dileyip şu yatakta ona sahip olabilirim
(ardından ryan bi indiriyo buna kavga ediyolar, ryan dövüyo)
sonra volchok u intikam isteği basıyo..bişeyler oluyo orda karışık neyse geçelim...
marissa şehirden ayrılıp babasına gitme kararı alıyo(orda duygusal vedalaşma sahneleri summer la falan).ryan bunu havaalanına götürcek volchok takip ediyo yolda kavga çıkarmak için bunların arabasına çarpıyo ryan hızlanıyo kaçmak içn yine yine çarpıyo en son bi uçurum gibi bi yerde çarpıp düşürüyo arabayı (10 metre falan)..araba ters düşüyo.ryan kurtuluyo marissa ölüyo orda..

4---valla hiç bilmiyorum
5---bitmedi cuma günleri 20:00 da cnbc-e de devam ediyo

dizinin devamında(4.sezon) ryan kendini sorumlu tutuyo bütün olaylardan evden ayrılıyo..sonra ısrarla geri getiriyolar tabi..

Roswegas

1. sezon Ryan ın OC ye gelişi

http://www.youtube.com/watch?v=YWW9ieHKUDY   (ryan;do you know what I like about rich kids? ) :D süper

marissanın kaza sonrası hali, ryan ın kollarında fotosu var bende ama atamıyorum imageshack hata veriyo

burdan izleyebilrsin o sahne de var

http://www.youtube.com/watch?v=NsOhVra-0sc

ya edit edit edit edit edit edit kıçımızı yırttık resmen be ... shimy

Roswegas

ne editi yaa??

Requiem

Bi forum kurallarını okursan önce "ne editi ya?" diye tepki vermessin..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Roswegas

bi kısmını okudum ama bu yazıda hangisini nasıl ihlal etmişim bi anlatırsanız iyi olur, bi daha yapmam en azından

gerçekten farkında değilim...