Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ouSan Gurula Sunar!

Başlatan ousan, Eylül 20, 2006, 02:35:14 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

ousan tebrikler gerçekten güzel olmuş  :D  :D

Mr. MeTaLkiSS

wayy koçuma beee :D o kadar da dedik olm saçını kestirme diye ama  :S
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

b:shRa

ya yoq öle demeyin bnce kısa saçlaR ousan'a "ayrı bi hawa" katmışş  :lol:   :lol:   yok valla bnce kötü diil yanii ..

bu aRada hala diorm :: bilek kesme olayını ya doRu düRüs yapsaydın (yani özel bi efektle fln olabliosa) ya da hiçç katmasaydın  :D   bu aRada;; pek bşe olmuo kesince=)) yani  video için bilek kesilmes de bn bi zamanlaR yapıodum .. yani baya tıRlatmışken fln da hala biRas iz vaR ama peq acımıyo  :cool:   :D  

öle bi efekt yapablir miydin peki ?? .. klip baya i olmuş da ..

bi soRu daha :: "sus be kadın" ı kim yasdı ve kim söledi ??

pls. mesajlara edit olmuo ama shimy....

selinkinpark

ahha süper bunnar yha :lol:  :lol:  izlemistim da önce
ulan ousan bi da saclarını kestirmeeeee :lol:  :lol:

ousan

Quote from: b:shRaya yoq öle demeyin bnce kısa saçlaR ousan'a "ayrı bi hawa" katmışş  :lol:   :lol:   yok valla bnce kötü diil yanii ..

bu aRada hala diorm :: bilek kesme olayını ya doRu düRüs yapsaydın (yani özel bi efektle fln olabliosa) ya da hiçç katmasaydın  :D   bu aRada;; pek bşe olmuo kesince=)) yani  video için bilek kesilmes de bn bi zamanlaR yapıodum .. yani baya tıRlatmışken fln da hala biRas iz vaR ama peq acımıyo  :cool:   :D  

öle bi efekt yapablir miydin peki ?? .. klip baya i olmuş da ..

bi soRu daha :: "sus be kadın" ı kim yasdı ve kim söledi ??

pls. mesajlara edit olmuo ama shimy....

anlatamadım galiba... ben orada bileğimi kesmeye çalışmıyorum.. kesmiyorumda... orada yaptığım şey acaba kesebilirmiyim diye dokunduruyorum.. yoksa bilek avuç içinden kesilmez dimi.. :D yani oradaki olay.. karekter acaba başarabilirmiyim diye düşünüyo.. düşnürkende o hareketleri yapıyo...

Mr. MeTaLkiSS

way koçuma be hey yawrum hey  :lol:  :lol:  yaaa anladın mı büşra hanımcan :lol:
Limp Bizkit forever...

darklord

Quoteanlatamadım galiba... ben orada bileğimi kesmeye çalışmıyorum.. kesmiyorumda... orada yaptığım şey acaba kesebilirmiyim diye dokunduruyorum.. yoksa bilek avuç içinden kesilmez dimi..  yani oradaki olay.. karekter acaba başarabilirmiyim diye düşünüyo.. düşnürkende o hareketleri yapıyo...
abi saçmalama yaaa olmamış işte ora

ousan

uyarı 1.

darklord

tamam be altüstü yorum yapıyoz :evil:

delilah

daha yeni izledim ama çok iyi olmuş tebrik ederim ousan :cool:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

darklord

Quote from: ousan
Quote from: darklord
Quotebu aRada ya biRas zayıf olmuş :: yani klip boyu silahla bıçak gözüküo ama bi dooRu düRüs kullanmıon =))  ya o kdaR güsel yapmışsın daa elinden kan akıyo gbi fln yapamas mıydın ?? daha etkili oluRdu ..  :D
tamamen katılıyorum ben dediğimde inanmıyodu demek ki herkes böle düşünüo bide o son agzına sıktığı sahneye dikkat cekmek istiorum

:D  :D  :D

senin klibi yaymayım bak.. :D
utanıyozmu abi al ben koyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=fxjViGOP8Yg
not: klipteki bi arkadaş ben değilim

black_ece

Quote from: ousan
Quotebu aRada ya biRas zayıf olmuş :: yani klip boyu silahla bıçak gözüküo ama bi dooRu düRüs kullanmıon =))  ya o kdaR güsel yapmışsın daa elinden kan akıyo gbi fln yapamas mıydın ?? daha etkili oluRdu ..  :D
tamamen katılıyorum ben dediğimde inanmıyodu demek ki herkes böle düşünüo bide o son agzına sıktığı sahneye dikkat cekmek istiorum

:D  :D  :D

senin klibi yaymayım bak.. :D
utanıyozmu abi al ben koyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=fxjViGOP8Yg
not: klipteki bi arkadaş ben değilim
direk senin klibe de yorumu çakalım :D:D
klipten anladıım en önemli şey nokia nın o modeli harbi sağlam telefonmuş :D:D bu arada silah ı koyduğunuz rafın bi üstünde harry potter ların durması da şahane :D intihar ve akabindeki silahın elden düşme sahnesi gerçekçi değil :Dbu konuda kendini geliştirmek isteyenler csi seyretsin :D bu arada telefon u gerçekten attınız mı duvara yoksa kapsülü fln mı fırlattınız :D

darklord

telefonu gerçekten attık ama perdenin arkasına yastık koyduk yerlerdede yastık wardı  :D  :D  :D

black_ece

:D:D demekki baya bi sağlammış telefon :D:D

Mr. MeTaLkiSS

walla aslan gibi çekmişin eywallah ama keşke sen de ousan gibi hem yönetmen hem başrol olsan adam da ikisi de war yani :D  zaten o klibi hep beraber izleyişimizi hatırlıyorum da seninkinde de ousanınkinde de gül gül öldüydük hep beraber..
ne günlerdi ya eski liselilerden kim kaldı anasını satayım... :cry:
Limp Bizkit forever...