Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Coca Cola

Başlatan ZongiR, Eylül 21, 2006, 02:28:35 PM

Previous topic - Next topic

€roS

Ya balalar heleki kanka ben neden içemiorm bu zıkkım şeyi ??? midem kalkıo acaba diorm her yemekte bir avuç tuz atıorm aşırı tuzlu yemek yemektenmi :o shapeshifterim benim ist e gelince banada alıştır ya valla içemiorm tamammı kankam janım benim  ::) ama üni nin kantinindeyken pepsi aldım bi yudum aldım karnıma sanki kazık sokuolardı o derece yani :o yani kısacası içemiorm  :'(

ShapeshifteR

bende ondan zevk alıyorum işte :D pepsi iççeksin önce boğazlarını yakıcak...bnde bademcik sorunu olduu için midir bilmem ama o asitin verdiği yanma hissi cok hoşuma gidiyo...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

Quote from: ousan on Mayıs 21, 2007, 02:15:00 AM
cola turkamı... hıh tayyibe mi para kazandırıcam onu alıp :D
diye yeni bi tartışma başlatır ousan
sadece colaturcamı ülker markasının her bir boku tayyibe gidiyor o da gidiyor gemi alıyor :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

psiko_lpman

ya bırakın bu işleri kolada domuz varmış da şöyleymiş böylemiş bunlar boş muhabbet herkesin yediği içtiği kendine bizim asıl sorunumuz pkk kuzey ırak bu boş kola muhabbetlerini etceğimize yanımızdaki tehlikeyi ortadan kaldıralım... mj dj cj 23 32 31

Requiem

Bu arada son zamanlarda etrafta türüyen damla marka suları görmüşsünüzdür.. Bu sular nasıl çıktı böyle birden ya derken Coca Cola'nın Turkuaz sularının doğal kaynak suyu değil de, işlenmiş su olması nedeniyle gelen tepkiler yüzünden bu suyu çıkarttığını öğrendim.. Buraya da yazayım dedim..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

§ïяĝαиα

o turkuaz"ın tadında zaten böle bi tuzlu,asitli bi tat vardı :D şinci anlaşıldı...bu arada kola turka falan içmem nefret ederim..parasının kime gittiği de belli zatn.koka kola da içmem bjöğk nefret nefret..bi pepsi içerim tadı daha ii...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

mthnLP

daha düne kadar kolakoliktim. sonra ingilterede ve letonyada coca-cola yasaklandı diye bi söylenti duydum dogrumu bilmiom. adamlar kendi mallarını yasaklıo ben nie içim. çok zor oldu ama kola içmiyorum artık .şeftalisuyukolik oldum şimdide.

tome3.mpq

ayran için işinizmi yok

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

linkin_izzo

Quote from: ZongiR on Eylül 21, 2006, 02:43:35 PM
Her Coca Cola Alışınızda,

Her Mac Donald's'a girişinizde,

Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,

Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda

Her Ariel Matik kullanışınızda

bu ulkeye ihanet ettiginizi unutmayin

Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın!!!

Eger ben bu ulkenin evladiyim diyorsan bunlara kulak ver
katılıyom ne var bu coca coladan anladıkları berbat bir içcek eğrmekten başka işe yaramıyo :)
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

Mr. MeTaLkiSS

Neye ihanet oluyo anlamadım.. Sizin dediğinize göre ülkelerin hepsinin birbirine ambargo koyması gerekiyo ne yani ülkeler birbirine mallarını satamıycak mı pazarlayamıycak mı...
Aman tanrım ülkemize ne büyük ihanet içersindeyim napıcam şimdi ben yaa. 2 dakka saçmalayıp da insanların kafalarını karıştırmayın böyle bi mantık olur mu ya haspin.. laflarım bu arada zongire o postu yeni gördüm şu üstümdeki alıntı sayesinde..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

süperlp

ya simdi coca cola içmedik diyelim
yolda gidiyosunuz hava asırı sıcak çok susadınız sonra bir büfe gördünüz kolaları dizmiş canınız hiç çekmez mi
ayrıca coca colayı alınca ülkenize ihanet etmiş olmazsınız çünkü aldığınız coca cola lar ülkeye girmiş bulunuyo yani parası çoktan ödenmiş siz ben coca cola almiyacam derseniz ancak büfecilere ya da bunu satanlara zararlık edersiniz ::)

tome3.mpq

zongir ülken bişeyler yapsın almasın vatandaslar ulken nesstle cıkolataları gıbı cıkolatalar cıkartsın almasın mıllet deterjan cıkarsın kullanmasın kadınlar carrefour gıbı alısverıs merkezlerı acsın ıcıne ıthal mal koymasın ne koysun senın ulken ıthal ınsanları ıthal ne ıhanetınden bahsedıyosun?

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ebru_91

valla kola da içerim ayranda ...
cursedprincess

raines

canım meybuz ıstıo kolalı

shimy

bizimde elimiz mahkum bir şey diyemiyoruz işte :D konuya devam lütfen coca cola out ayran in
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...