Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

30 Ağustos Zafer Bayramı

Başlatan Mr. MeTaLkiSS, Ağustos 30, 2007, 10:03:43 AM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Arkadaşlar hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.. 86 sene önce ülkemizi işgal etmeye çalışan şerefsizlerin kıçına tekmeyi basmışız.. Yine gelsinler yine basarız kim olduğu farketmez.. Tek yapmamız gereken içimizdeki birliği sağlamak ve laikliği korumak bununla beraber cumhuriyet rejimini savunmak çünkü sistem ve düzeni sağlayan şeyler bunlar.. Sistem ve düzen olmadan bi zafer kazanmak bi mucizedir çünkü..

Ha bu arada beni bugün coşturan bir başka şey ise 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine katılım için Abdullah Gül'e EŞSİZ DAVETİYE gönderilmesi.. Bu tek kelimeyle muhteşem bişey.. Bu ülkede laikliği koruyan bi askeriye var..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mosso

Herkesin Bayramı Kutlu olsun!
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 30, 2007, 10:03:43 AM
Arkadaşlar hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.. 86 sene önce ülkemizi işgal etmeye çalışan şerefsizlerin kıçına tekmeyi basmışız.. Yine gelsinler yine basarız kim olduğu farketmez.. Tek yapmamız gereken içimizdeki birliği sağlamak ve laikliği korumak bununla beraber cumhuriyet rejimini savunmak çünkü sistem ve düzeni sağlayan şeyler bunlar.. Sistem ve düzen olmadan bi zafer kazanmak bi mucizedir çünkü..

Ha bu arada beni bugün coşturan bir başka şey ise 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine katılım için Abdullah Gül'e EŞSİZ DAVETİYE gönderilmesi.. Bu tek kelimeyle muhteşem bişey.. Bu ülkede laikliği koruyan bi askeriye var..

Doğru diosun askerlerde olmasa kaleyi içten fethetmişlerdi...

gokhan

tum halkımızın zafer bayramını kutlarız...

ölü gelin

türk silahlı kuvvetleri eşsiz davetiye ve yazılı kutlama mesajıyla bir kez daha yıkılmadığını dim dik ayakta olduğunu kafasına göre iş yapamayacağını gösterdi gösterdi abduşa
üniforma olayına her zaman bi antipati duymuşumdur ama bu koşullar altında onlardan başka sığınacak kalemiz yok dünyanın tırstığı tek askeri birlik daha nice 30 ağustoslara ordumuzla beraber...