Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

konser-etkinlik-festival

Başlatan ZongiR, Ekim 09, 2006, 05:35:46 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: shimy on Mart 29, 2007, 02:13:43 PM
evet biliyorum bu konseri :D deja-vu aşkım cenk abi askerden geldikten sonra ilk konserini veriyor bu arada :( ve ben katılamayacağım  :-\ :'(
o nıyeymıs ???? deja-vu yu gorunce hemen dedım yesım kosarak gıder ama.. :D

shimy

abi tam o sıralarda dersanede olacam sanırım akşam olursada bizimkilere bağlı ve yaş sınırıda olabilir çok uzak bana çoookkk :(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

olum al yasemini de qidin iste :D
qidersen orp.land de ara beni :P

gokhan

Quote from: selinkinpark on Mart 29, 2007, 04:01:27 PM
olum al yasemini de qidin iste :D
qidersen orp.land de ara beni :P
yesımın yas sorunu warmıs selın :D okusana ya :D

shimy

ooofff of yaramı deşmeyin burnumun dibindeki kurban konserine bile gidemedim olm ama şunu söyleyim çok küçük bir gidebilme ihtimalim var :D

hem benki zamanında deja-vunun klibinde oynamak için baş vurmuş bir insan böyle bir olayı nasıl kaçırıyım yaw gerçi cenk abi o sırada askere gitti klip çekilememişti ama olsun sonuçta kabul edilmiştim ;D

neverforgivenangel

madem yaşı dert ediyosun sende pentagrama git... yaş sınırı yok...hatta beraber gidelim de yalnızlık çekmiiim;D

shimy

Quote from: neverforgivenangel on Mart 30, 2007, 01:20:52 PM
madem yaşı dert ediyosun sende pentagrama git... yaş sınırı yok...hatta beraber gidelim de yalnızlık çekmiiim;D
aaa olabilir aslında arkadaşlarla gitmeyi düşünüyorduk bizde :D daa saat kaçta o lazım tabi :D

immortal

ya bu hacettepenin rock festivali çok güzele benzio.1. ve 3. gün gitmeye değer ve ulaşımda pek öyle sorunlu gözükmüuo akşam 11 en son otobüs felan oluyomuş.yok mu gideeen ya.yani güzel bi ekip kurarsak hoş birkaç gün geçirebiliriz orda fiyatta süper günlük 4ytl.ben yani şahsen kalan azıcık devamsızlıklarımı kullanıp gitmeye razıyım.
organizasyonun kötü yanlarını bilenler varsa yazsın ya saf gibi dolanmayayım ortada ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

hermione

Quote from: gizmo on Nisan 02, 2007, 10:20:19 PM
ya bu hacettepenin rock festivali çok güzele benzio.1. ve 3. gün gitmeye değer ve ulaşımda pek öyle sorunlu gözükmüuo akşam 11 en son otobüs felan oluyomuş.yok mu gideeen ya.yani güzel bi ekip kurarsak hoş birkaç gün geçirebiliriz orda fiyatta süper günlük 4ytl.ben yani şahsen kalan azıcık devamsızlıklarımı kullanıp gitmeye razıyım.
organizasyonun kötü yanlarını bilenler varsa yazsın ya saf gibi dolanmayayım ortada ;D

ya şöle bişi oluyo, acayip dağıtıyolar, ertesi gün oraya yanaşılmıyo,çöplük gibi ;D ;D
ben rock şenliğine kalmadım hiç amma şenliklerden bildiğim kadarıyla ulaşım probleminiz olmaz, semt servisleri oluyo,o olmasa da kızılay servisleri var zaten, konser gibi özel durumlarda ulaşım olayını ayarlıyolar ;)

shimy

yta ben gitmeyi düşünüyorum ama konserler saat kaçta onu bilmem lazım :P

immortal

hacettepe rock festivalinin programı, saatler burdaaa:

http://www.hurockfest.com/?hurock=program

off asıl gruplar nie bu kadar geç yahuu biz yurtta kalıoz bunu düşünmemişler ve ordan o saatlerde dönmek zor olacak nese artık bi yolunu bulucaz,kaçmaz bu ;D ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

Quote from: gizmo on Nisan 10, 2007, 08:39:31 PM
hacettepe rock festivalinin programı, saatler burdaaa:

http://www.hurockfest.com/?hurock=program

off asıl gruplar nie bu kadar geç yahuu biz yurtta kalıoz bunu düşünmemişler ve ordan o saatlerde dönmek zor olacak nese artık bi yolunu bulucaz,kaçmaz bu ;D ;D
bakıom ıııce kaptırdınız kendınızı :) neyse :) aydılgeyı dınlemek ısterdım...

beanlie

RADAR LIVE 2007'NİN KAPSAMA ALANI BELLİ OLDU !

29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Kilyos Solar Beach’te gerçekleşecek olan Radar Live 2007’nin heyecanla beklenen isimleri, MTV Türkiye stüdyolarında yapılan ve MTV ekranlarından canlı yayınlanan bir basın toplantısıyla açıklandı.

Toplantının açılışını yapan MTV Türkiye’nin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya, Festivalin tümünün canlı yayında sadece MTV Türkiye’den seyredilebileceğinin ve MTV Türkiye olarak Solar Beach’te pek çok aktivite ve sürprizlerle gençlerle buluşacaklarının müjdesini verdi. Oner Erkan’ın sunumlarıyla renklenen Basın Toplantısında, Dinamo Kurucu Ortağı Ali Şahinbaş ve Radar Live Festival Direktörü Murat Abbas da, Festivalle ve de sanatçı seçimleriyle ilgili ayrıntılı bilgi verdiler.

Festivalin bu sene ağırlayacağı isimler açıklanmadan önce ünlü grup Baba Zula performans sergiledi. Radar Live 2007’de de sahne alacak grubun performansını takiben, Festival kapsamında yer alacak diğer yerli sanatçıların isimleri açıklandı. Selin Damar, Gevende, Fuat ve Rashit gibi alternatif isimlerden oluşan sanatçı listesi ile ilgili bir konuşma yapan Ali Şahinbaş, tecrübeli ve kendilerini ispat etmiş olan sanatçıların yanında, çoğunlukla sahne imkanı bulmakta zorlanan ve alışılmışın dışındakini deneyen isimlere yer verdiklerini açıkladı.

Radar Live 2007’de yer alacak yabancı sanatçıların isimlerinin açıklanmasının ardından söz alan Murat Abbas ise Festivalde yer vermek istedikleri sanatçıları belirlerken en önemli kriterlerinin çarpıcı ve eğlenceli bir sahne performansı olduğunu belirtti. Juliette and the Licks, Nouvelle Vague, Norman Jay gibi Radar etkinliklerinden tanınan isimlerin yanısıra Plan B, The Rakes, Beirut ve Cocorosie gibi Türk seyircilerinin canlı olarak ilk defa izleyecekleri isimler de Radar Live 2007’nin kapsamında yer alıyor.

Festivalin en heyecanla beklenen isimleri ise, Esra Oflaz Güvenkaya’nın MTV Türkiye tanıtım filmlerinden birini kullanarak verdiği ipucunun hemen arkasından açıklandı. Dünyaca ünlü rock yıldızı Marilyn Manson’ın Türk bir manav olarak karpuz keserken karikatürize edildiği bu tanıtım filmi, MTV Türkiye yayın hayatına ilk başladığı dönemlerde sık sık ekranlara gelmiş ve gerek yurtiçinde, gerek yurtdışında çok beğenilmişti. Festivalin ağır toplarının içinde Marilyn Manson, James, The Rapture ve Duman’ın olması büyük bir coşkuyla karşılandı.

MTV Türkiye’nin yurtiçi ve yurtdışında destek verdiği Radar Live 2007 bu yazın en heyecanla beklenen organizasyonlarından biri. mtv.com.tr ve radarlive.com websitelerinden yapılan anonsları tekip ederek canlı yayına katılmaya hak kazanan gençler de Baba Zula’nın performansını keyifle seyrettiler ve ekranlarının başındaki milyonlarca izleyici ile beraber Radar Live 2007’nin programının açıklanmasına birebir tanıklık ettiler.

shimy

ben bu hacettepeye gidecem de şu deja-vu kaçta çıkıyor bi öğrensem bide göt gibi kalmayım ortada :P

edit: ve saat belli olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu DEJAVU 25 NİSAN SAAT 15.00 DA SAHNEDE PEKİ SHİMY NERDE SAHNENİN HEMEN ÖNÜNDEEEE :D

Mr. MeTaLkiSS

hmm radarlive 2007nin hem fiyatı yüksek hemide tamamını mtv türkiye canlı yayınlıyo o konsere sadece bi boktan anlamayan zengin bebeleri gider
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!