Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chimaira

Başlatan unattended, Ekim 12, 2006, 08:26:21 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

ne demek her zaman gençlere yardımcı olmak vazifemiz :P

bu arada yeni albümleri çıktı :D kurbağa suratlı mark yeni hali berbat keşke saçlarını kestirmeseydi

€roS

yasmin ya ben eyice senden oldum bu chimaria işi sardı bende süpersin gı ;) daha böle deli manyak gruplar varsa önerebilirsin ::) halen favori şarkıları nothing remains

ölü gelin

blind_clown

yeni dinlemeye başladım bu grubu!ama parçaları tam gaz parçalar,bayık bir parça yok..favorim down again!numetale kaçan bi death metal:)sıkı grup ama!!! son albümleri de internete düşmüş "resurrection"iyi bir albüm olmuş tavsiye ederim..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

§ïяĝαиα

nothing remains'i canlı izledim yasemin saolsun :P ya bende merak ettim indirdim şarkılarını salvation süper şarkı =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

Pure Hatred sahne perfonmansları mükemmel yaa...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ölü gelin

Quote from: blind_clown on Temmuz 21, 2007, 01:24:27 AM
yeni dinlemeye başladım bu grubu!ama parçaları tam gaz parçalar,bayık bir parça yok..favorim down again!numetale kaçan bi death metal:)sıkı grup ama!!! son albümleri de internete düşmüş "resurrection"iyi bir albüm olmuş tavsiye ederim..
bunların yaptığı death metal deil kendileri de bunu açıkladı hardcore ya da yeni dalga amerikan metali denen kategoriye girdiklerini söylediler

ayrıca izlediim pek çok grup içinde sahne performansları en bomba olan grup:D

zaten mark ın sesinin desibelini canlıda bile tartışmaya gerek yok :D

folligue

abi headbangers ballla girdiğim bu grup bence ölünesi bi grup süperler ya!!!
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

blind_clown

Quote from: ölü gelin on Ağustos 04, 2007, 06:53:51 PM
Quote from: blind_clown on Temmuz 21, 2007, 01:24:27 AM
bunların yaptığı death metal deil kendileri de bunu açıkladı hardcore ya da yeni dalga amerikan metali denen kategoriye girdiklerini söylediler

ayrıca izlediim pek çok grup içinde sahne performansları en bomba olan grup:D

zaten mark ın sesinin desibelini canlıda bile tartışmaya gerek yok :D

tıpkı him in biz love metal yapıyoruz dediği gibi bunlar da kendilerince bir tarz uydurmaya çalışmışlar ama genelde death metal olarak kabul gören bi grup ama gittikçe numetalin hardcore tarzına doğru yöneliyorlar..
dediğin gibi bi insan bu kadar mı rahat söyleyebilir o şarkıları anlamış değilim..bazen canlı oldugundan şüphe ediyorum konserlerinin:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ölü gelin

adına forumda kavgalar ettiğimiz paylaşılamayan şarkı JADE tabi canlı performansıyla =)

[youtube=425,350]xwtKm021Akk[/youtube]

[youtube=425,350]hd671-jZ0PA&mode=related&search=[/youtube]

shimy

bu da paylaşılmaz Jade'in asıl versiyonu gerçi şarkıyı kesmişler ama olsun ne diyo bu hatunlar nasılmış bu jade diyenlere bir örnek sadece mutlaka dinleyin derim ben =)

[youtube=425,350]L0eKBtoH8YE&mode=related&search=[/youtube]
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

InnOCenT_SiNNeR

Yeni dinlemeye basladım saglam bi grup Killing the beast, army of me ve left for dead sarkıları cok gzel

ölü gelin

lazarus lazarus lazarus dinlemeyen gökanla headbang yapsın :P

folligue

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 17, 2006, 03:27:09 PM
benim en sewdiim şarkısı Down Again Mtv'de Superrock adlı program var çounuz bilirsiniz orda karşılaşmıştım bu grupla ilk önce baya da sewdimsonra araştırınca

bende buradan tanımıstım grubu ve cok sevdim...davullar süper ya cıldırıyorum dinlerken kıskanclıktan...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

InnOCenT_SiNNeR

Resurrection sarkısının klibi surekli Headbangers Ball da gosterilior cok gzel bi sarkı.