Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Photoshop-Fake

Başlatan b:shRa, Ekim 16, 2006, 08:44:52 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

amen canım bende çok güzel kısır yaparım bohçamı alıp istanbul yollarına düştüğümde selin falan da gelir oturur altın günü boyutunda muhabbet ederiz

selinkinpark

haha yabarıs anam bodrum yollarındada dolar qünü yaparıs..
ulan nazlı sana inat linkin park yazılı yapcam sen kısadan kestirip atmısın kurabiyeyi hahahaha :D

selinkinpark

bu ne la hahahahha :D

Littleches

canım sıkıldıkça uğraşıyorum zevkLi oluyo (: solfej çalışırken ...

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ugur-acikgoz

bende yavaş yavaş çözüyom olayı koyacam yakında ilk eserlerimi :) :)

Sumween

ben artık film olayına geçtm çırpınıyorum bişiler yapmak için yetenek olmayıp,ilgi çok olunca yapmak zor oluyo ama uğraşıcam yani :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ufuk aşmışın olumsen photoshopların diil ama senin pozlar manyak ya fotojenik insaaaaan !!!! :)

selinkinpark

cidden cok pissin ufuk ya hagah :D
cok qüsel oluo seninkiler..

Littleches

İyide zor değil ki yapmak bi fotoğraf çekicen oturakLı olucak .. Sonra biraz constrat vericen birazda renk açıkLarını kapatıcan bi iki de effect eklicen al sana photoshopLu fotoğraf ... Sağolun :)

Aha birkaç tane daha ;

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

nekadar yetenklisiniz yaaaaaaaaaaaaa :(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Requiem

En hoşuma giden Muzzy'nin abisinin 2. resmi oldu.. Resimlerinizin sadece rengini değiştirmek pek photoshop olmuyor.. Dandik programlarla da o işi yaparsınız.. Bu da benden olsun.. Biraz amatörüz ama idare eder =)

Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

adam haklı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

haha ben bu postun aynısını atmıştım daha önce buraya bi renk değiştirmeyle ahanda shopladım koca fotoyu moduna girio millet (kimse alınmasın alıncak biri wardı ama kendi kendini şutladı zaten nıhaha) neyse ben şahsen yaptığım dandirik şeyleri geyik olsun diye koyuyorum utanmadan :D

I choose hush...

selinkinpark

ulan hala konusuyonuz arkasından nazlı yakısmıyo size(:
requiem qüzel olmus((:

Sumween

oyh matrix koray :P süper olmuş ya bizim uğraştıklarımıza bak bi de :) layn selin isim misim wermedim hıh arkadan da konuştuğum yok kendisi warken sölemiştim olay budur renk değiştirip hallediyosunuz diye... kardeşliğini bil otur kız :P

çooook özür diliyorum asıl amacımı unutmuşum... WEEEEE İŞŞTE UĞURUN İLK PHOTOSHOPUUUU ! alkıııış :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...