Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

SİNE-İ MİLLET

Başlatan sHiNoDa, Aralık 20, 2006, 04:55:39 PM

Previous topic - Next topic

sHiNoDa

Tayyip Erdoğan cumhurbaskanı olacağini açıklarsa CHP ve mecliste bulunan diğer partiler SİNE-İ MİLLETE dönmeli midir??

ewrimcan

önce sine-i milleti açıklayalım. millet fransız kalmasın
sine-i millet=  halkın bağrına dönüş anlamına geliyor. yani burda bahsedilen CHP lilerin TAMAMININ istifa ederek hükümetin düşmesini sağlamaktır.

bence CHP liler bunu yapmalıdır; çünkü akp hariç 1 oy bile alamaz tayyip.   

ancaaak!!!! chp de o yürek var mı??  bizzat hatay miletvekillerinin sadece para için orda olduğunu sen de biliyosun burakçm.
eğer gerçekten ATA'nın partisiyse  istifa eder ve daha da yobazlaşmamızı önler.  aahh zeki sezer olacak....   dağıtırdı yaw.  gerçi hasan macit höt dese yeter ama başkandır, zeki bey de olmalı.  :wink: :)

işine geleni basan basına basalım

sHiNoDa

Sayın genel baskan yardımcımız MASUM TÜRKER'DE olabilir..

ZongiR

bu kadar kisi istemiyorda bu tayyibi nasil oluyorda bu kadar oy toplayabiliyor yada konusanlarin hepsi serefsiz iki yuzlu.bu adamlar bizim oylarimizla buralara kadar geliyor.bende sevmiyorum tayyibi ama deniz baykalida sevmiyorum oda satilmis kop.ek herifin teki.bu adamlardan hicbiri milleti icin birsey yapmadi.adamlar hakkinda bisiler soylenmis die onceden o insanlara onyargili yaklasiyoruz.bunlar dogru olabilir ama sectigim diger insanida gozumuzu baglayip kor gibi secmeyelim.onlarida tartip bicelim.ne mal olduklarini anlayalim.nese siyasetten bu aralar nefret eder oldum.
en sonunda kendi partimi kurup sokacam meclise bekleyin  :lol: :D
geliyor lpft :lol:
baskan ZonG!R daha isimden kaybediyorum ama olsun... :D
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ewrimcan

gençlerin siyasetten nefret etmesi yanlış. bizler bu ülkenin geleceğiyiz. AKTİF OLMASAK BİLE İLGİLENMELİYİZ.

işine geleni basan basına basalım