Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

my chemical romance

Başlatan shimy, Ekim 22, 2006, 03:13:45 PM

Previous topic - Next topic

sushi

sleep,welcome to the black parade,helena,dead!,mama,i'm not okay,teenagers,honey;this mirror isn't big enough two of us,famous last words güsel şarkıları..gerard da çok tatlı ;D

ebru_91

bu aralar mama adlı şarkılarına takmış durumdayım şarkı kafamda dönüp duruyo
cursedprincess

NEVERlandLP

çok seviyorum bu grbu!famous last words teenagers ı dont love you hepsi çok güzel bence :P ;D
mamayı bende dinledim ya insanın diline  takıldımı düşmüyo  ;D

ıllp

gü<zel grup şarkılarıda güzel....

Darkgreen

Deli gibi olmasa da çok sevdiğim gruptur.. Nerdeyse biliyorum bütün şarkılarını,ve mutsuz olduğun zaman insanı eğlendiriyorlar.Konserleri kopulası zaten :D
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

NEVERlandLP

ya ben teenagers in klibini smells like teen spirit inkine çok benzetiyorum ponpon kızlar otururken birden coşan gençlik aralarında kaybolan nirvana ve mcr falan :o  ::)
tekrar mesaj atamam dedim mcr turne için 2 üyesini kaybetti bob rahatsızlığı nedeni ile geri dönmek zorunda kalmıştı şimdide frank ailesinden birisinin çok ciddi rahatsızlanması nedeni ile geri döndü :) ama yinede devam etme kararı almışlar turneye :P

Heart Attack

neden bilmiyorum ama sevmiyorum bu grubu welcome to black parade dışında pek dinlemiyorum
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

NEVERlandLP

zaten kendilerini o albümle kanıtladılar bence yani the black parade harici bende pek sevmem emo genelde o şarkılar ne biliyim beni sarmıyo pek ama içlerinde güzeleri de var  ı'm not ok gibileri ;)

ölü gelin

Quote from: NEVERlandLP on Ocak 12, 2008, 07:16:39 PM
zaten kendilerini o albümle kanıtladılar bence yani the black parade harici bende pek sevmem emo genelde o şarkılar ne biliyim beni sarmıyo pek ama içlerinde güzeleri de var  ı'm not ok gibileri ;)
şöyle bir araştır bence grubun biyografisini falan

melisss

bnde coq beğeniom bu grubu ; i dont dance, im not okay , Demolition Loves ... sarkıları coq gzl :D ;D :) :)
        I miss  youu

NEVERlandLP

Quote from: ölü gelin on Ocak 21, 2008, 01:12:34 PM
ezbere biliyorum sayılır o benim kendi fikrim sadece yanlış yansıtmışım neden öyle dedinki yani yeni tarzları içinmi eski tarzlaı için mi? ??? neyse bu arada arkadaşlar my chemical romance yeni albümlerinin çalışmalarına başlayacakmış ve albümün tarzı da punk rock olcakmış  :P

lpbn

son albümde baya güsel şarkılar var ;)
snowflake in my hand

ölü gelin

Quote from: NEVERlandLP on Ocak 25, 2008, 12:20:14 PM
Quote from: ölü gelin on Ocak 21, 2008, 01:12:34 PM
ezbere biliyorum sayılır o benim kendi fikrim sadece yanlış yansıtmışım neden öyle dedinki yani yeni tarzları içinmi eski tarzlaı için mi? ??? neyse bu arada arkadaşlar my chemical romance yeni albümlerinin çalışmalarına başlayacakmış ve albümün tarzı da punk rock olcakmış  :P
diğer albümlerinin çıktığı  zamanlarda muhtemelen siz ilgilenmiyordunuz my chemical romance ile yeterince kendilerini kanıtlamışlar ve kendi alanlarında ödülleri toplamışlardı ayrıca mtv desteğiyle pek çok şeyi yapabilmişlerdi bu albümle kanıtlama gibi bir durum yok o yüzden araştırma yapmanda hala ısrarlıyım

NEVERlandLP

merak etme önerilere her zaman açığım ilk söylediğinde yaptım zaten ;) yine de söylüyorum aynı şeyi söylüyoruz kendimi yanlış ifade ediyor olmalıyım bana kendilerini tbp le kanıtladılar yalnız bana sayende haklarında daha fazla şey öğrendim ayrıca teşekkürler ;)

artemis

Tek grubum :D süper bi grup şarkılarını kaç kez dinlersem dinleyim bıkmıyorum bakalım yeni albümdeki şarkılar nasıl olcak raflarda yerini alır almaz koşup alabilirim :)