Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Paradokslar

Başlatan ousan, Ekim 22, 2006, 05:17:54 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 29, 2006, 12:10:48 PM
kum taneleriyle bir yığın oluşturulamaz :D
niye?ben oluştururum :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

paradoks versiyonundan bahsediyoruz heralde :D
aç bi bak sonra konuşalım :D

Sumween

size bi paradoks HİKAYESİ :D(üşenmeyin okuyun pls güzel hikaye)

lambur lumbur anlatıyorum: bi çocuk warmış bi köyde.. bu çocuk okula gidememiş ws ws bi yaşlı adam bulmuş adam demiş ''ders werim ben sana,okuma yazma öğreteyim '' çocuk da ''oleey'' diye atlamış herneyse... ne hikmetse adam çocuğu bilmem kaç yıl eğitmiş gelmiş olay öss.ye. çocuk ,adama'' emmi saol bugüne kadar yaptıkların için nası ödicem bak kazandm puan tutuyo avukat olacağım'' demiş. adam da ''avukat olduğunda ilk davanı kazanırsan kazandığın parayı bana wer sonra sen yoluna ben yoluma'' demiş. adam beklemiş yıllarca yok para filan aramış çocuğu işte çocuk ''iyi de ben daha ilk davamı almadım'' demiş. adam da bunun üzerine '' ben sana dava açarım kazanırsam paramı werirsin, kaybedersem sen ilk davanı kazanmış olucaksın yine wermen gerekiyo canım hahayy'' demiş.. adamın tikky hallerine cewaben de çocuk:'' aç dawanı, ben kazanırsam sen kaybedersen para mara wermem, yok eğer ben kaybedersem o zaman ilk davamı kaybetmiş olucam yine sana para wermiycem aldın mı babaa'' demiş...
alın size paradoks...

I choose hush...

Mr. MeTaLkiSS

en cici paradokslardan birisi de nazlının iletisinde yazıyo da farketmemiş sanırım:
Dengesiz misin? hayır.
Dengeli misin? yoo
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

harbi ha sen diince dikkat ettim çadaş ya :D nazlı dengesiz haha ama :D

Sumween

Quote from: selinkinpark on Kasım 05, 2006, 01:51:48 AM
harbi ha sen diince dikkat ettim çadaş ya :D nazlı dengesiz haha ama :D
aaa selin yaa paradoksumu niye çözüyosun? o bi paradoks olarak kalıcak tamam mı huhh :D :D

I choose hush...

selinkinpark

huh peki apla :rolleyes:

ousan

bir adam idam edilcekmiş..
eğer yalan söylerlerse kafası kesilecek eğer doğru sölerlerse ipte asılacakmış..
adama en son ne diceksin diye sormuşlar..
oda: benim kafamı kesiceksiniz demiş...
durum böyle oluncada adamı idam edememişler :D

shimy

Quote from: ousan on Kasım 20, 2006, 09:34:24 PM
bir adam idam edilcekmiş..
eğer yalan söylerlerse kafası kesilecek eğer doğru sölerlerse ipte asılacakmış..
adama en son ne diceksin diye sormuşlar..
oda: benim kafamı kesiceksiniz demiş...
durum böyle oluncada adamı idam edememişler :D
bu hikayeden şunu çıkarıyoruz kiiiii her kuşun eti yenmez :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

bunumu okumayanla küserim acayip süper hikaye bi de BEN ANLATIYORUM yani :D okumayan yanıma gelmesin :P =)

günlerden bi gün bi ülkenin bi padişahı (bi, bi, bi,...) bi yalan söyleme yarışması düzenlemiş,'' ülkede en iyi yalan söyleyeni bulun getirin bana 5.000 altın wercem hazine batıyo bana =) ''diye emir wermiş nöbetçilere :mrgreen: nöbetçiler ''padişaha bak g.t herif ya nelerle uğraşıyo'' diye diye halka duyurmuşlar bunu.... gelenlerin hepsinin yalanının yalan olduğunu ispatlamış padişah ''wurun şu doğru söyleyenin kafasını nöbetçiler,götürün!'' diye diye ülkenin nüfusunu azalmış :D

en son sivri zekalının teki gelmiş:'' ey patişah patişah, senin babama 5.000 altın borcun war böle işler babadan oğula geçiyo biliyosun,öde lan'' demiş.. padişah ''siie lan yalançı yok öle bişi'' demiş sonra bizimki: ''ahanda süper yalan söledim wer 5.000 altınımı.yok yalan değil diyosan da o zaman babanın babama olan borcunu wer,çık 5.000 altını...'' demiiiiş... ölmüüüüş :mrgreen: :mrgreen:

I choose hush...

shimy

paradoks bunun neresinde :neutral:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Kasım 22, 2006, 02:44:20 PM
paradoks bunun neresinde :neutral:
bu yazıyı paradoks başlığı altında görmedim aslında :mrgreen: ama ne bilim benziyo her şekilde patişak parayı wercek ne bilim lan....

I choose hush...

selinkinpark

bnde bulamadım paradoks ztn salla nazlı iste yesim :D

immortal

bende lise yıllarından kalma bi paradoksu lpft ye uyalıyayım:)

bütün lpft'liler yalancıdır.bunu söyleyen bi lpft'li   
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Sumween

o zaman sen yalan söylüyosun,o zaman dediğin doğru değil,o zaman dediğinin doğrusu ''bütün lpftliler doğru söyler'' olur,o zaman bütün lpftliler dürüsttür...o zaman çözdüm paradoksunu :D :D

edit: bu resmi görmeyen kalmış mıdır bilmem ama koyayım yinede :) (paradoksla ne ilgisi war diyen olursa döwücem artık google da grafiklere paradoks yazın bu çıkıyo hıhh)

I choose hush...