Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

chester'ın evi

Başlatan shimy, Ekim 27, 2006, 02:33:28 PM

Previous topic - Next topic

pınar özkaya

ben de daha önce izlemiştim güzel olcak tabi o kadar para var chazda da zevk var daha ne olsun :D
chazzz

linkieboppers

bence yeni ewi warsa eer daa guzeldir ne de olsa talinda sam den daa zevk sahibi gbi gorunuor.. :-\

Chaz.Glsn.Mike

Quote from: linkieboppers on Aralık 31, 2007, 06:01:50 PM
bence yeni ewi warsa eer daa guzeldir ne de olsa talinda sam den daa zevk sahibi gbi gorunuor.. :-\
katılıorum pınarr :D
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

Asi MeLeK

hata veriyor arkadaşlar nickte bi sorun var
Yapsam bozulmayacak;bozulsa yapılmayacak kadar darmadağın tüm hayaller. . .
Niye KapatTınız DünyaMIn ıŞıklarıNı??!şşŞŞş SesSİZ....
¯`·._.·[€ڪے®å]·._.·´¯)

_lp@chester_

o ewde bende olsa bir daha içinden çıkasım gelmez :D

chaz_lp

bundan 6-7 sene önceki evi böyleyse şuanki evini düşünemiorm :)

kmkzefrvr

Quote from: ewrimcan on Ekim 27, 2006, 02:59:50 PM
tek bi ev olduunu yazmasan ben bunun chester in malvarlığı olarak yorumlardım. 3dükkan,2apartman dairesi, 1müstakil filan!! :)
gerçekten katılıyorum   bende bir röpörtajını izlemiştim  onuda chesterin arsası sandıydım adamın arkasında villası warmışş
dominator

lpbn

şimdiki evi mtv de falan çıksa keşke de görsek hem bi de tabi çocuklar var yani şimdiki ev daha bi oturaklıdır diye düşünüyorum
snowflake in my hand

linkieboppers

sureklı turnelerde oldukları için evlerıne uğrayacak zaman bulamıyorlrdır bence..Zaten eşleri de onlarla geziyo turnelerde..

lpbn

bu video artık açılmıyor bu arada  :D keşke mtv cribs te falan gösterseler merak ediyorum şu andaki evini 20 oda 18 salon falan vardır heralde  ;D  :D ;D
snowflake in my hand

linkieboppers

onu bılmıyorum ama artık yenı bır eve sahıp oldugunu bi roportajında kendısı soylemıs..ve muhtesem oldugunu soylemıs..