Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

emre aydın

Başlatan wape, Ekim 27, 2006, 10:24:16 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

nedense şu afili yalnızlık'ın başında bi ritm bozukluğu warmış gibime geliyo ki yani müzik bilgim yoktur tamamen kulağıma dayanarak konuşuyorum kişisel görüş modunda...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

dinlemedim ya ben hala ama tipi hoş tipitip bi görüntüsü var :)

delilah

ece emreyi sewiyooo ece emreyi sewiyoooooooooooooo       

belki bir gün özlersini dinledim bi tek onu dinliyorum zati bu adamdan..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

been bu adamııı sewmiiyoooruuum hıh :)0

I choose hush...

LPinox

sumween nedense bana da bi ritim bozukluu var gibi geldi   aslında müzikten uzak olduum sölenemez ...ama nedense ben o şarkıya bi türlü ısınamadım :rolleyes:

lewen_th

yaw bu adama sinir oluom ben..böle bi şarkıyı abarttılarmı kesin sevmem ben o şarkıyı..afilli yalnızlık die çıktı lanet olsun yaw her yerde çalıo..deli oluyom..

Littleches

Quote from: Sumween on Kasım 13, 2006, 04:42:32 PM
nedense şu afili yalnızlık'ın başında bi ritm bozukluğu warmış gibime geliyo ki yani müzik bilgim yoktur tamamen kulağıma dayanarak konuşuyorum kişisel görüş modunda...

Parça'da ritm bozukLuğu yok .. Parça 4/4'lük bi parça ritm bakımından .. AradaLarda es'Ler var o yüzden öle duyuyorsun.! :) Parça başlarken belli bir metronom hızı ile elini dizine 4 kere vurup say o zaman her vurduğunda bir notaya vuruşLarının oturduğunu görürsün ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

tamam işte o eslerden bahsediyorum.. müziğin orda çok kısa bire süreliğine de olsa durması kulağıma hoş gelmiyo =)

I choose hush...

black_ece

adamın sesi zorlama çıkıyo gibi
yapmaaa dokunmaaa kim dokun-(buradaki ton çok önemli dokun   duysaa diye devam ediyo)duysa sana ona git
sevmedim fazla ya

delilah

kırıtarak şarkı söylüyo işte iticilik burda..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

ecee o şarkıyı dinnedim ya harbi kim dokunn.. duysa sanaaaaa. duysa kısmında hafif bi kusma eğilimi oluyo :mrgreen: amaaan bizim ark cdsini getirmiş serwiste paso bunu dinlemek zorunda kaldım ya şarkıları berbat sewmiyorum hala da siwri adam =)) ama kısacık bi şarkısı war slowötesi bişi o idare eder...(belki kısa sürdüğü için beğenmişimdir) :D

I choose hush...

Nefy

herif biraz gıcık ama güzel müzik yapıyor...dinlenmesini sağlayacak şarkılar yapıyor en azından... ben sevdim, dinlerim ..
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

süperlp

Quote from: Nefy on Mayıs 15, 2007, 03:41:37 AM
herif biraz gıcık ama güzel müzik yapıyor...dinlenmesini sağlayacak şarkılar yapıyor en azından... ben sevdim, dinlerim ..

ben dinlemem çünkü dinlenecek müzik yapmıyor

ShapeshifteR

gripinle olan sensiz istanbula düşmanım bayaa iii ya son albümden...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

hermione

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 20, 2007, 06:05:47 PM
gripinle olan sensiz istanbula düşmanım bayaa iii ya son albümden...

kesinlikle katılıyorum, ben severim emre aydını ;D
"git" de güzel bi şarkı, tavsiye ederim ;)