Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

primula

bende dışarda yürüodum bi gerizeklı arkamdan satanist die bağırdı çok sinir olmuştum cahiller işte onlarıda böle kabul etcez  :D

υηƒσяgινєη.

gokhan

Quote from: primula_chester on Ağustos 29, 2007, 04:48:57 AM
bende dışarda yürüodum bi gerizeklı arkamdan satanist die bağırdı çok sinir olmuştum cahiller işte onlarıda böle kabul etcez  :D
arkandan bagıran kısıye ''senı keserım bak'' deseydın =)

Sumween

Quote from: gokhan on Ağustos 29, 2007, 11:55:04 AM
o tarz cevaplarda üstüme yok :D Ama tabi umursamayıp geçmek de iyi bi cevap yolu.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

primula

Quote from: Sumween on Ağustos 29, 2007, 02:30:48 PM
Quote from: gokhan on Ağustos 29, 2007, 11:55:04 AM
o tarz cevaplarda üstüme yok :D Ama tabi umursamayıp geçmek de iyi bi cevap yolu.

bencede ama oda güsel bi cvp olurdu :D  ;D

υηƒσяgινєη.

Mr. MeTaLkiSS

Ya saçmalamayın abi gel lan kimi kesiyon sen diye kendinizi linç mi ettiriceksiniz şaka mısınız ya :S
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

saçma düşünceler :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Gerçi diyemezler anca lafta kalır bunlarınki biz niye heyecan yaptıysak yeşim eheh =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

abi deseler de demeselerde komik her satanist adam mı kesiyormuş :S vallaha böyle fikirler yüzünden satanistleri savunur oldum :S

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 30, 2007, 12:28:45 PM
Gerçi diyemezler anca lafta kalır bunlarınki biz niye heyecan yaptıysak yeşim eheh =]
ha sunu bıleydın =)
shımy sadece bı gırgır meselesıydı kasmayın olayı =)

ölü gelin

sert müzikler dinliyoruz diye o sert müzikleri yapan insanlar gibi davranmak normal hayatta biraz mantıksız gibi
onlar gibi giyinmek onlar gibi hareket etmek
"uhaaa çektim siyahları dur bi de siyah makyaj yapıyım azcık da haşin bakıyım etrafa evet evet ben farklıyım"
şeklinde dolaşmak sizce ne kadar samimi... onlar gibi giyinip o şekilde tavır aldığınızda satanist damgası yiyince de aşırı tepki veriyorsunuz
yapmacık yani :D

örnek aldığımız o gruplar ya da şarkıcılar gerçek hayatta öyle değiller aslında önce bunu anlamak gerek onlar işin şov kısmı
tamam metal dinliyoruz sertiz asiyiz ama bunu dışarıya pazarlamak saçma o kültürü pekala kendi içimizde de yaşayabiliriz ...

SheydA_mike_chester

ya ben öle diyenlere gülüp geçiyorum.böyle diyenler satanist görmemiş bee :D öyle diyenlerin hepsiidee cahil.. :D

Sumween

Ya aslen uyuz eden tarafı şu. Ben şu ''siyahlı metalci''lerden değilim mesela turuncu da giyiyorum açıkçası.. Ama oldu da bi üst alt siyah denk geldi diye zönk hemen ''satanist'' diyenler oluyo e bu cidden cahillik yani. zırcahillik
    Ben her daim siyah giyinsem hatta hafif eğik ''hayatın genç yaşta yıprattığı girl'' moduna girsem,ondan sonra ''sen her zaman böylesin'' anlamında ''satanist'' dese haklılık payı olur adamın.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

primula

Quote from: Sumween on Ağustos 30, 2007, 07:09:13 PM
Ya aslen uyuz eden tarafı şu. Ben şu ''siyahlı metalci''lerden değilim mesela turuncu da giyiyorum açıkçası.. Ama oldu da bi üst alt siyah denk geldi diye zönk hemen ''satanist'' diyenler oluyo e bu cidden cahillik yani. zırcahillik
    Ben her daim siyah giyinsem hatta hafif eğik ''hayatın genç yaşta yıprattığı girl'' moduna girsem,ondan sonra ''sen her zaman böylesin'' anlamında ''satanist'' dese haklılık payı olur adamın.

bencede  bende her gün siyah giyinenlerden deilim sadece o gün öle giyinmiştim

υηƒσяgινєη.

Doqqyjuice

satanizm muslumanların fazla oldugu bi ulkede daha cok goze batıyo sanki? gerci satanizm ne ki? herhangi bi inanıs bi kultur veya bi yasam tarzı degil... genclerin pörtlettigi incik cuncik bisey iste... yani seytanın karizmasına tapıyolar onlar:) tapmak denebilirse tabi... guzel oluyo oyle seytanı keci sakallı, kaslı, zeki, boynuzlu ve guclu gormek... ama seytanın tasviri sumuklubocek olsaydı kac tane satanist kalırdı onuda bilmem :)
ama ulkemde boyle cıkıslara cok ta sasırmamak lazım... her takım elbiseliyi ulkucu her uzun sakallıyı hacı veya her converse liyi tiki zanneden zanneden ulkemde her siyahlıyı satanist sanmaları cok normal... sonucta bi benzerlik var insanları ceken... aslında bu satanistler gokkusagı gibi rengarenk giyinseler daha bi samimi olmazmıydı? ehuehue :D
Remember remember the nineteenth of November...

shimy

Quote from: ölü gelin on Ağustos 30, 2007, 05:24:55 PM
sert müzikler dinliyoruz diye o sert müzikleri yapan insanlar gibi davranmak normal hayatta biraz mantıksız gibi
onlar gibi giyinmek onlar gibi hareket etmek
"uhaaa çektim siyahları dur bi de siyah makyaj yapıyım azcık da haşin bakıyım etrafa evet evet ben farklıyım"
şeklinde dolaşmak sizce ne kadar samimi... onlar gibi giyinip o şekilde tavır aldığınızda satanist damgası yiyince de aşırı tepki veriyorsunuz
yapmacık yani :D

örnek aldığımız o gruplar ya da şarkıcılar gerçek hayatta öyle değiller aslında önce bunu anlamak gerek onlar işin şov kısmı
tamam metal dinliyoruz sertiz asiyiz ama bunu dışarıya pazarlamak saçma o kültürü pekala kendi içimizde de yaşayabiliriz ...
ağzını yalayım yasemin :D bu kadar iyi anlatılır ya :D