Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkçemiz !

Başlatan ugur-acikgoz, Ekim 28, 2006, 05:54:30 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

sahip çıkmadığımız zaman da her yıl yok olan mılyonlarca dilden biri olacağız..ve dil yok olursa o mılletin de sonu gelmiş demektir..

wape

nasılsın sorusuna verdiğimiz cevaplara bakarsak* içler acısı olmaya başladı, ben elimden geldiğince duyarlı olmaya çalışıyorum iki üç senedir

*'edgü eyü eyi iyi ii i...' (böyle birşeylerdi bi edebiyatçı söylemişti)

lpbn

Quote from: linkieboppers on Mart 01, 2008, 09:04:36 PM
sahip çıkmadığımız zaman da her yıl yok olan mılyonlarca dilden biri olacağız..ve dil yok olursa o mılletin de sonu gelmiş demektir..
evet katılıyorum ayrıca hadi kısaltmalar neyse ya da gidiyo, ediyo tarzı şeyler ama q,w vs.vs gitikçe mahvediyor türkçeyi  :-\hani insanın yazası gelmiyor da bazen kısaltıyor ki aslında kısaltmak bile olmamalı yani ...
snowflake in my hand

ebru_91

bence ne desek boş kimse alışkanlıklarından vazgeçmiyo açıkçası pek umurlarındada değil çoğunun öyle postlar varki iki kere okumak zorunda kalıyorum neden k yerine q kullanılır ya yoq yerine yok yazsan ölürmüsün hem klavyede bile daha çabuk yazılıyo  ;) türkçede q diye bir harf yoK sevgili arkadaşım...
cursedprincess

Sumween

Ama hep aynı tipler aynı hatayı yapıyo :D ... Yani şimdi Mike topicine gidip ''kendisini çok başarılı buluyorum'' cümlesini khndsni chock bsaRLı bloorm (yazamadım la:D) diyen olmuyo.. genelde ''faa asqm btanem evln bnle mikeeee'' tarzı cümleler sakat sakat kuruluyo... Yani bi ''karakter kopyala-yapıştır'' durumu gibi. Heheeey bombalamaya gelirlermiş şimdi beni flsşilifslsff... Akşam akşam. Doğru konuşsaymışsınız layn...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

Quote from: Sumween on Nisan 14, 2008, 01:03:45 AM
Ama hep aynı tipler aynı hatayı yapıyo :D ... Yani şimdi Mike topicine gidip ''kendisini çok başarılı buluyorum'' cümlesini khndsni chock bsaRLı bloorm (yazamadım la:D) diyen olmuyo.. genelde ''faa asqm btanem evln bnle mikeeee'' tarzı cümleler sakat sakat kuruluyo... Yani bi ''karakter kopyala-yapıştır'' durumu gibi. Heheeey bombalamaya gelirlermiş şimdi beni flsşilifslsff... Akşam akşam. Doğru konuşsaymışsınız layn...

dediklerine katılıyorum valla=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

sweet evil

bn sunalra sinir oluyorum

nerye baksam aynı seyler yalnız yerine yanlız ya da ayrı yazılır herkeZ değil herkeS eeth değil evet o akdar kısaltcaksan evt de bari banada al yazanlar var dahi bile nalamında kiler ayrı yazılır ve ya yazanlar var veya birleşik yazılır ama nerede görsem uyarıyorum haklısınız msn yüzünden türkçemiz elden diyior bir ulusun dili onun herşeyidir tamam hepimiz kısaltma yapıyoruz ama boyle değil işte... :@ çok kızıyorum böyle olunca...insnalr türkçe değil turkche konuşuyorlar...

No MoRe SoRRoW..

eft yha pende katlettim resmen zten msj da da annasılıodur artıq ama duzeltjcem jnş.
KiMi iSTeR BuLamaZ,KiMi BuLuR aNLaMaZ..!!!