Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

3 Doors Down

Başlatan Littleches, Kasım 04, 2006, 11:02:51 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Ülkemizde pek tanınmayan bi grup tanıyan varsa ya "landing in london" ile yada "here without you" ile tanıyordur ama bence kaliteLi ve iyi enerji yansıtan bi grup çok melodic tonLarı var , vocaL'in sesi gayet hoş yumuşak ve ezgili bir ton ..

Şahsen here without you ve I feel you parçalarına bayılırım , benim bir hardcore grubum var ve ben çok sevdiğim için here without you sölemeyi biLe sürmüştüm fikir olarak ve bana tuhaf baktıLar ama söyLedim ve baya da alkış aldım . . . Here without you parçasının benim için çok büyük bir manası var ..

Siz neler düşünüyosunuz , bu grup hakkında .?

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

dediin gibi sadece landing in london,here without u ve kryptonite sini bilirim bunların...

shimy

tanımazmıyız yaaaaaaaaa :D let me go ve be somebody harika şarkılar hastasıyım bu grubun bea :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Darkshines

tanıyorum seviyorum ama bilindik 2-3 şarkıları var seven de onları bilip seviyor sadece...

'I feel you' benim de sevdiğim bir parça..

ölü gelin

ya varya ben bunun 17 days albümünü alacam diye ne eziyetler çektiyim ya hatırladınmı yaşim ah ulan ah sanat aşkı böyle bişi işte :D çektiğim eziyete de değdi yani hala sıkılmadan dinlediğim nadir gruplardan away from the sun, let me go, be somebody it's not me solistin ses desen ayrı bi güzel üstelik çok da içten söylüyo şarkıları ...tek kelimeyle mükemmeller yani :D:D

_Ev@nes*Lp@rk_

ben bu grubu çok severim.
hele here without you adlı şarkılarına biterim.anlamı mütiş ya. :wink:tavsiye ederim dinleyin
Güzel bir hayaldi hepsi
Yokuldu söndü birden hepsi
Yine kaldım yanlız ve buzgibi

black_ece

arkadaşımın mp4 ünden geometri dersinde test çözerken dinlemiştim :D
güzel şarkıları vardı ama isim bilmiyorum

mike_shinoda

süper bir grup ya yemek yeme otur dinle müziğe doy :P

ölü gelin

Quote from: black_ece on Ocak 29, 2007, 07:44:20 PM
arkadaşımın mp4 ünden geometri dersinde test çözerken dinlemiştim :D
güzel şarkıları vardı ama isim bilmiyorum
"away from the sun" şiddetle öneriyorum tabi bir de "be somebody"

chester94

sözler ve melodi çok hoş,here without you ve landing in london(smallville vesion) süper..

PitchDark182

Quote from: chester94 on Temmuz 01, 2007, 08:19:39 PM
sözler ve melodi çok hoş,here without you ve landing in london(smallville vesion) süper..

bencede soler filan harika ayrica   let me go  da dinlenmeden olmaz
ChArshI 4EveR

DeLibon

bu grubu naruto sayesinde tanıdım süper şarkıları var

ebru_91

landing in london güzel şarkı dierleini dinlemedim =)
cursedprincess

InnOCenT_SiNNeR

Here without you, landing in london, live for today ve let me go sarkıları cok gzel severim bu grubu

Lord_sPider

Quote from: MiNutEs_to_MiDNiGhT on Kasım 03, 2007, 09:31:09 AM
Here without you, landing in london, live for today ve let me go sarkıları cok gzel severim bu grubu
katiliyorum